Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Yoel ‘Soldier of God’ Romero versloeg Chris ‘All-American’ Weidman op UFC 205 en verzekerde zichzelf van een titelgevecht met Michael ‘The Count’ Bisping. De Engelsman liet al snel weten niet te willen vechten met Romero, en laat nu weer weten dat hij opzoek is naar het grootst mogelijk geld gevecht.

Voor UFC 205 sprak Bisping zich al uit over Romero. ‘The Count’ gaf toen aan dat hij niet met Romero de octagon wil instappen door zijn eerdere schorsing voor verboden middelen. Nadat ‘Soldier of God’ Weidman versloeg in de Madison Square Garden liet Bisping weten toch open te staan voor een gevecht. Echter, lijkt hij daar nu weer op terug te komen en is hij alleen geïnteresseerd in een tegenstander die hem het meeste geld zal opleveren.

”Aller eerst ben ik nog steeds de UFC middelgewicht kampioen van de wereld. Die titel moet ik verdedigen, zo simpel is het. Dana White heeft onlangs nog contact met mij gehad over een gevecht, maar ik heb veel problemen met mijn knie dus ik moet eerst een operatie ondergaan. Misschien eind april of mei zoiets als dat. Dan zal ik weer een gevecht aannemen.”

Er waren eerst geruchten dat de twee elkaar zouden treffen op UFC 208 in Brooklyn, maar uiteindelijk kwam het er niet van. Het toonde wel aan dat de UFC bezig was om een partij te organiseren tussen ‘The Count’ en ‘Soldier of God’. Nadat er uiteindelijk niks op papier werd gezet, had Bisping nagedacht over de situatie. Romero heeft geen prioriteit meer tenzij de Cubaan hem het meeste geld kan opleveren.

”Ik wil het grootst mogelijke gevecht. Het maakt mij niet uit om tegen nr. 1 tegenstanders te vechten, maar op dit punt van mijn carrière heb ik al tegen de beste gevochten. Ik wil het grootst mogelijke gevecht, en met grootst bedoel ik, het gevecht dat mij het meeste geld gaat opleveren. Ik vind dat ik daar recht op heb. Ik verdien dat. Dus als dat Romero is, nou dan is het goed. Maar als het niet Romero is maar Anderson Silva dan is het ook goed. Als het GSP [Georges St-Pierre] is, ook goed. Het maakt mij niet uit wie mijn tegenstander is. Ik maak me om niemand druk. Ik ben de kampioen van de wereld en ik zal het tegen iedereen opnemen, maar ik wil wel het grootste [geld] gevecht.”


Bisping vecht al sinds 2006 voor de UFC nadat hij binnenkwam via The Ultimate Fighter. ‘The Count’ won het lichtzwaargewicht seizoen en staat momenteel gedeeld eerste met Tito Ortiz en Frank Mir voor meeste partijen in de UFC [27]. Dit jaar zal de middelgewicht kampioen dus een record zetten voor meest gevochten partijen voor de organisatie.

Romero is nog ongeslagen in de UFC, en is bezig aan een indrukwekkende zegereeks van acht partijen. Onder meer Derek Brunson, Tim Kennedy, Lyoto Machida, Ronaldo Souza en Chris Weidman moesten hun meerdere kennen in de ‘Soldier of God’. Romero heeft zelf al laten weten dat hij bereid is te wacht op een titelgevecht.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Donald Cerrone en Jorge Masvidal via Twitter akkoord om te vechten in Denver

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Donald ‘Cowboy’ Cerrone is niet ...

Misha Cirkunov klaar voor nieuwe test met een tegenstander uit de top vijf.

Kan Misha Cirkunov na zijn verloren partij tegen Volkan Oezdemir zich weer oprichten?

UFC 219 Free Fight: Cris Cyborg vs Leslie Smith

Cris Cyborg zal haar UFC vedergewicht titel voor het eerst verdedigen tegen Holly Holm. ...

Edson Barboza

Edson Barboza: “Als ik win, wil ik tegen Tony Ferguson voor de interim belt.”

Morgennacht vecht Edson Barboza tegen Beneil Dariush. De Braziliaan kon bij een overwinning weleens ...