Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nate Diaz beleefde twee financieel goede partijen tegen Conor ‘The Notorious’ McGregor waarvan hij de eerste confrontatie wist te winnen. Inmiddels is het weer rustig rondom Diaz terwijl hij graag weer wil vechten. Onlangs vroeg Nate een bokslicentie aan omdat hij vindt dat de UFC hem in de wachtrij zet.

Diaz is de enige die McGregor wist te verslaan in de UFC. De Stocktonaar versloeg de flamboyante Ier op UFC 196 via een submission in de tweede ronde. McGregor wilde zijn verlies partij wreken waardoor de twee heren elkaar weer ontmoette op UFC 202. Dit keer wist ‘The Notorious’ wel winnend de octagon te verlaten. Sindsdien heeft Diaz niet meer gevochten, en is hij niet blijf hoe de UFC hem behandelt. Hij geeft aan dat hij verder gaat kijken in de bokswereld als de UFC niks voor hem kan regelen.

”Ik weet wat dit is, ik wordt op de plank [wachtrij] gelegd. Daarom probeer ik een bokslicentie te krijgen.”, aldus Diaz tegen de LA times.

UFC-president Dana White geeft echter aan niks gehoord te hebben van hem.

”Nate heeft gezegd dat hij alleen tegen Conor wil vechten. Sinds augustus heb ik niks meer van hem gehoord. Normaal bellen jongens op als ze willen vechten.”

Kort nadat McGregor een bokslicentie aanvroeg, deed Diaz hetzelfde. Hij geeft aan dat niemand in de MMA-wereld een gevecht met hem wil.

”Niemand in MMA wil een gevecht. Niemand geeft aan dat ze een grote deal gevecht met mij willen. Als iemand wil vechten, laten we dan een grote deal maken.”

Diaz is een lichtgewicht, maar zijn laatste twee partijen met McGregor waren op weltergewicht.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

World MMA Awards Winnaars

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Afgelopen vrijdag was het weer ...

Fight Announcements Recap Week 12 (2016).

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Ook deze week ...

UFC 211 Free Fight: Jessica Andrade vs. Joanne Calderwood

Jessica Andrade hoopt de eerste Braziliaanse UFC-strogewicht kampioen te worden op UFC 211 waar ...