Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Khabib ‘The Eagle’ Nurmagomedov vs. Tony ‘El Cucuy’ Ferguson staat dan eindelijk officieel gepland voor UFC 209 in Las Vegas. Ze zullen als co-main event de octagon instappen. De winnaar mag zich de UFC interim lightweight kampioen noemen, en kan zich vervolgens opmaken voor een gevecht met Conor ‘The Notorious’ McGregor.

Laten we hopen dat dit een gevalletje 3 maal scheepsrecht wordt. De twee lightweight atleten stonden namelijk al twee keer eerder ingepland om samen de octagon in te stappen. De eerste ontmoeting zou plaatsvinden in december 2015, maar hier moest Khabib zich terugtrekken door een blessure. Daarna probeerde de UFC het nog een keer. Ditmaal in april van het afgelopen jaar, maar nu was het Ferguson die zich moest terugtrekken door een blessure.

Nurmagomedov is nog ongeslagen met een record van 24-0 [UFC 8-0]. ‘The Eagle’ stond op UFC 205 in New York voor het laatst in de octagon. Hierin wist hij Michael Johnson op een dominante manier te verslaan. Terwijl hij Johnson controleerde op de grond, schreeuwde hij meerdere malen naar UFC-president Dana White dat hij klaar is voor de titel.

Ferguson is een Ultimate Fighter winnaar en heeft een record van 22-3 [UFC 12-1]. ‘El Cucuy’ is op dit moment bezig met een zegereeks van negen partijen. Hierin versloeg hij onder andere Rafael Dos Anjos, Edson Barboza, Danny Castillo en Abel Trujilo. Zijn enige verlies in de UFC kwam van Michael Johnson en dateert alweer van 5 mei 2012.

Tyron ‘The Chosen One’ Woodley vs. Stephen ‘Wonderboy’ Thompson 2 zijn het main event van UFC 209. Ook Nederlands eigen Alistair ‘The Reem’ Overeem zal zijn opwachting maken in Las Vegas. Hij stapt de octagon in met Mark ‘The Super Samoan’ Hunt.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 204 Talk Before The Walk: Ovince Saint-Preux vs Jimi Manuwa

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 204: Bisping vs Henderson ...

Jorge Masvidal opnieuw mondig

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMA Nouvelles Het blijft ...

Rashad Evans kondigt verrassend nieuws aan.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Rashad Evans gaat het nog ...

De Randamie niet meer actief tijdens UFC Hamburg

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Germaine de Randamie zou het ...