Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: MMA Fighting

De grove maatregel van nieuwbakken Amerikaans president Donald Trump treft nu mogelijk ook een bekend slachtoffer. Gegard Mousasi zou weleens te horen kunnen krijgen dat hij voor UFC 210 het land niet in mag. De Nederlander, die in Iran geboren werd, verklaarde in een interview met Telesport dat de maatregel hem mogelijk ook gaat treffen. UFC 210 is pas over een paar maanden, maar Mousasi is er niet gerust op:

“Ik heb de Nederlandse nationaliteit, maar ik heb ook een visum. Maar zelfs met een visum kom je in moeilijkheden, heb ik gehoord. Dus ik hoor het deze week wel. De UFC advocaten zijn bezig, en de mensen die de visums regelen ook, dus het ligt niet in mijn handen. Mijn werk is te trainen en klaar te zijn voor de wedstrijd. Tja, het is irritant (het dreigende invliegverbod), het schiet niet op zo.

Dit is niet de goede richting, denk ik. Er is volgens mij een beetje te veel onrust in de wereld, en dit gaat zeker niet de positieve kant op. Jarenlang is er gewerkt aan relaties tussen landen, en nu met Trump, gaan al die jaren waaraan gewerkt is, stuk.

Volgens mij is het een beetje een arrogante gozer, hij doet dingen op zijn manier, maar volgens mij heeft hij weinig verstand van politiek. Ik wacht deze week af, en blijf rustig in training, dat is ook goed voor de volgende wedstrijd, wanneer dat ook is.”

Het lijkt erop dat Mousasi de bui zelf eigenlijk al ziet hangen: “Ja, dan wedstrijd afzeggen denk ik, en dan kijken of we ergens in Europa kunnen vechten ofzo.”

Vanaf: 4:25

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Robert Whittaker ziet gevecht met ‘cool dude’ Mousasi wel zitten

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Robert ‘The Reaper’ Whittaker versloeg ...

UFC 203: Overeem vs Miocic in de bioscoop met korting!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Alistair Overeem zal het op ...

UFC 219 Embedded: Vlog Series – Episode 4

Een nieuwe editie van UFC 219 Embedded met onder andere Cris Cyborg, Holly Holm, ...

UFC 202 Free Fight: Neil Magny vs. Hector Lombard

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Hoewel het main event van ...