Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: MMA Fighting 

Het zit vlieggewicht Ian McCall niet bepaald mee. Voor de vierde opéénvolgende keer kan hij een gevecht vaarwel zeggen. Tegenstander Neil Seery moet helaas verstek laten gaan vanwege de dood van zijn schoonmoeder. McCall en Seery zouden op UFC 208 de octagon in stappen, maar door de privé situatie van Seery kan daar een grote streep doorheen worden gezet.

McCall heeft het geluk op z’n zachtst gezegd niet mee. Voor de tweede keer wordt het gevecht met Seery geschrapt. De twee vechters zouden eigenlijk op UFC Fight Night Belfast al tegen elkaar vechten, maar toen moest McCall vanwege gezondheidsproblemen noodgedwongen afzeggen.

Een gevecht met Ray Borg op UFC 203 ging ook al niet door, dit keer vanwege gezondheidsproblemen aan de kant van Borg. En kort daarvoor ging het ook al mis. Tegenstander Justin Scoggins kon voor UFC 201 niet op gewicht komen, en het gevecht werd geschrapt. ‘Uncle Creepy’ moest daarvoor zelf op UFC Fight Night 56 tegen John Lineker verstek laten gaan, vanwege zware gezondheidsproblemen. McCall heeft al twee keer grote problemen gehad bij een weightcut, en moest al twee keer een dokter erbij laten komen om zich te ontfermen over zijn gezondheid. McCall heeft al met al behoorlijke pech gehad met blessures en gezondheidsproblemen.

Maar dit keer lijkt het geluk toch weer een beetje aan zijn zijde. Zojuist is bekend geworden dat nieuwkomer Jarred Brooks de plaats van Seery in gaat nemen. Hopelijk blijven beide vechters voor UFC 208 heel.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 218 Embedded: Vlog Series – Episode 3

Een nieuwe editie van UFC 218 Embedded met Max Holloway, José Aldo, Alistair Overeem ...

UFC Rotterdam ziet Germaine de Randamie uitvallen door blessure

UFC Rotterdam ziet voormalig vedergewicht kampioen Germaine de Randamie uitvallen door blessureleed. Er wordt ...

Gunnar Nelson vs Alan Jouban toegevoegd aan UFC Londen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Fight Night Londen heeft er een ...