Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: MMA Fighting 

Het zit vlieggewicht Ian McCall niet bepaald mee. Voor de vierde opéénvolgende keer kan hij een gevecht vaarwel zeggen. Tegenstander Neil Seery moet helaas verstek laten gaan vanwege de dood van zijn schoonmoeder. McCall en Seery zouden op UFC 208 de octagon in stappen, maar door de privé situatie van Seery kan daar een grote streep doorheen worden gezet.

McCall heeft het geluk op z’n zachtst gezegd niet mee. Voor de tweede keer wordt het gevecht met Seery geschrapt. De twee vechters zouden eigenlijk op UFC Fight Night Belfast al tegen elkaar vechten, maar toen moest McCall vanwege gezondheidsproblemen noodgedwongen afzeggen.

Een gevecht met Ray Borg op UFC 203 ging ook al niet door, dit keer vanwege gezondheidsproblemen aan de kant van Borg. En kort daarvoor ging het ook al mis. Tegenstander Justin Scoggins kon voor UFC 201 niet op gewicht komen, en het gevecht werd geschrapt. ‘Uncle Creepy’ moest daarvoor zelf op UFC Fight Night 56 tegen John Lineker verstek laten gaan, vanwege zware gezondheidsproblemen. McCall heeft al twee keer grote problemen gehad bij een weightcut, en moest al twee keer een dokter erbij laten komen om zich te ontfermen over zijn gezondheid. McCall heeft al met al behoorlijke pech gehad met blessures en gezondheidsproblemen.

Maar dit keer lijkt het geluk toch weer een beetje aan zijn zijde. Zojuist is bekend geworden dat nieuwkomer Jarred Brooks de plaats van Seery in gaat nemen. Hopelijk blijven beide vechters voor UFC 208 heel.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Georges Saint-Pierre: ”Ik sta niet meer onder contract bij UFC.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Eén van de beste atleten ...

Geschorste Kelvin Gastelum neemt het op tegen Tim Kennedy op UFC 206

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Tim Kennedy is voor de ...

Fight Night Vancouver: Q&A met Stephen Thompson, Joseph Benavidez en Elias Theodorou

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bekijk hier om 23:00 de ...

(Video) Bas Rutten || UFC 195: Lawler vs Condit Fight Analysis

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. EDE –  Bas “ El ...