Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Voormalig UFC lightweight kampioen Rafael dos Anjos maakt de keuze om een divisie omhoog te stappen naar de welterweight klasse. De Braziliaan laat aan Combate weten dat hij alles al bereikt heeft in de lightweight divisie en met een schone lei wil beginnen in de welterweight divisie.

Dos Anjos won zijn lightweight titel door Anthony ‘Showtime’ Pettis te verslaan via een unanimous decision op UFC 185 in 2015. Hij wist zijn titel 1x te verdedigen tegen Donald ‘Cowboy’ Cerrone. Vorig jaar verloor hij zijn titel aan Eddie Alvarez en verloor daarna ook van Tony ‘El Cucuy’ Ferguson. Dit heeft de Braziliaan doen beslissen dat hij een nieuwe start wil maken in de welterweight divisie.

”Ik heb alles bereikt wat ik kon bereiken als lightweight. Daarnaast is het heel zwaar om het gewicht te halen. Ik heb vijf keer gevochten tussen 2014 en 2015 en mijn lichaam is sindsdien wat verandert tijdens die titeljacht. Toen ik mijn titel verdedigde tegen Donald Cerrone voelde ik dat mijn lichaam anders was. Tegen Eddie Alvarez was het erger en tegen Tony Ferguson nog erger. Daarom heb ik besloten om 2017 met nieuwe uitdagingen te starten, en ik denk dat ik gelukkiger ben in die divisie omdat ik 15 pond minder hoef af te vallen.”

Dos Anjos verloor zijn laatste twee partijen tegen Alvarez en Ferguson. Zijn laatste winstpartij dateert van 19 december 2015. Er staat nog geen nieuwe partij op de planning

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 213 Free Fight: Holm vs. Shevchenko

Valentina Shevchenko hoopt zich op UFC 213 te kronen tot de nieuwe UFC bantamgewicht ...

UFN 90 Dos Anjos vs. Alvarez Recap: De eerste van maar liefst 3 achtereenvolgende Events!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Den Bosch- Het is afgelopen ...

UFC 214: Woodley vs. Maia toegevoegd als derde titelgevecht

Gaat Woodley het gevecht staand kunnen houden? Of denk je dat hij zich wel ...

Fight Announcements Recap Week 7 (2016).

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Ook deze week ...