Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Voormalig UFC lightweight kampioen Rafael dos Anjos maakt de keuze om een divisie omhoog te stappen naar de welterweight klasse. De Braziliaan laat aan Combate weten dat hij alles al bereikt heeft in de lightweight divisie en met een schone lei wil beginnen in de welterweight divisie.

Dos Anjos won zijn lightweight titel door Anthony ‘Showtime’ Pettis te verslaan via een unanimous decision op UFC 185 in 2015. Hij wist zijn titel 1x te verdedigen tegen Donald ‘Cowboy’ Cerrone. Vorig jaar verloor hij zijn titel aan Eddie Alvarez en verloor daarna ook van Tony ‘El Cucuy’ Ferguson. Dit heeft de Braziliaan doen beslissen dat hij een nieuwe start wil maken in de welterweight divisie.

”Ik heb alles bereikt wat ik kon bereiken als lightweight. Daarnaast is het heel zwaar om het gewicht te halen. Ik heb vijf keer gevochten tussen 2014 en 2015 en mijn lichaam is sindsdien wat verandert tijdens die titeljacht. Toen ik mijn titel verdedigde tegen Donald Cerrone voelde ik dat mijn lichaam anders was. Tegen Eddie Alvarez was het erger en tegen Tony Ferguson nog erger. Daarom heb ik besloten om 2017 met nieuwe uitdagingen te starten, en ik denk dat ik gelukkiger ben in die divisie omdat ik 15 pond minder hoef af te vallen.”

Dos Anjos verloor zijn laatste twee partijen tegen Alvarez en Ferguson. Zijn laatste winstpartij dateert van 19 december 2015. Er staat nog geen nieuwe partij op de planning

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Fight Announcements Recap Week 42.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Als je dacht dat 3 nieuwe ...

Luke Rockhold: “Loop nu maar weg en laat ons orde op zaken stellen.”

Luke Rockhold heeft genoeg van alle vertragingen in de middengewicht divisie. Tegen wie zie ...

Kelvin Gastelum

Kelvin Gastelum door USADA in de kraag gevat: gevecht met Silva gaat niet door

USADA heeft Kelvin Gastelum op de hoogte gebracht van een potentiële positieve dopingcontrole. In ...