Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Foto: MMA Fighting

Quinton ‘Rampage’ Jackson zal op Bellator 175 voor de laatste keer de ring instappen voor de organisatie van Scott Coker. Ondanks dat ‘Rampage’ nu voor Bellator vecht, staat hij ook nog onder contract bij de UFC. Hij is van plan dit contract uit te dienen voordat hij met pensioen gaat.

‘Rampage’ stapte in 2013 over naar Bellator nadat hij drie partijen achter elkaar verloor in de UFC. Na een succesvolle periode voor zijn nieuwe werkgever, maakte Jackson de stap terug naar de UFC. Dit ging niet zonder slag of staat, en eindigde zelfs in een rechtszaak. Uiteindelijk mocht ‘Rampage’ iets later dan gepland zijn comeback maken in de octagon.

Na zijn overwinning op Fabio Maldonado keerde Jackson echter weer terug naar Bellator. Hier staat hij nu voor zijn laatste gevecht. In The MMA Hour laat hij weten dat hij waarschijnlijk zijn contract uitdient bij de UFC.

”Als mijn TV gebeuren van de grond komt, dan ga ik waarschijnlijk met pensioen. Zo niet, dan dien ik mijn contract bij de UFC uit, en dan ga ik met pensioen.”

Het enige waar Jackson tegenop kijkt zijn de Reebok broekjes in de UFC.

”Ik wil er niet uitzien als alle andere vechters. Ik ben er trots op dat ik me niet gedraag of ben zoals alle andere vechters. Ik wil niet dezelfde outfit dragen die alle andere moeten dragen. Ik wil me daarin niet samen mengen. Ik ben niet zoals alle andere vechters. Ik wil er niet zo uit zien, en ik wil niet die lelijke broekjes aan doen.”

Het ziet er dus naar uit dat we Jackson weer in de octagon kunnen verwachten na zijn laatste partij voor Bellator.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) Bellator 169 highlights

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vorige week wist Bellator MMA ...

(Video) Preview Bellator 148:

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande vrijdag is het dan ...

Chael Sonnen: ‘Als het aan mij ligt wordt Ortiz mijn eerste tegenstander.’

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Chael Sonnen heeft tijdens een ...

Volg Melvin Manhoef tijdens de fightweek van Bellator 176

Zie hoe Melvin Manhoef zichzelf voorbereidt tijdens de fightweek van Bellator 176: Carvalho vs ...