Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Foto: MMA Fighting

Quinton ‘Rampage’ Jackson zal op Bellator 175 voor de laatste keer de ring instappen voor de organisatie van Scott Coker. Ondanks dat ‘Rampage’ nu voor Bellator vecht, staat hij ook nog onder contract bij de UFC. Hij is van plan dit contract uit te dienen voordat hij met pensioen gaat.

‘Rampage’ stapte in 2013 over naar Bellator nadat hij drie partijen achter elkaar verloor in de UFC. Na een succesvolle periode voor zijn nieuwe werkgever, maakte Jackson de stap terug naar de UFC. Dit ging niet zonder slag of staat, en eindigde zelfs in een rechtszaak. Uiteindelijk mocht ‘Rampage’ iets later dan gepland zijn comeback maken in de octagon.

Na zijn overwinning op Fabio Maldonado keerde Jackson echter weer terug naar Bellator. Hier staat hij nu voor zijn laatste gevecht. In The MMA Hour laat hij weten dat hij waarschijnlijk zijn contract uitdient bij de UFC.

”Als mijn TV gebeuren van de grond komt, dan ga ik waarschijnlijk met pensioen. Zo niet, dan dien ik mijn contract bij de UFC uit, en dan ga ik met pensioen.”

Het enige waar Jackson tegenop kijkt zijn de Reebok broekjes in de UFC.

”Ik wil er niet uitzien als alle andere vechters. Ik ben er trots op dat ik me niet gedraag of ben zoals alle andere vechters. Ik wil niet dezelfde outfit dragen die alle andere moeten dragen. Ik wil me daarin niet samen mengen. Ik ben niet zoals alle andere vechters. Ik wil er niet zo uit zien, en ik wil niet die lelijke broekjes aan doen.”

Het ziet er dus naar uit dat we Jackson weer in de octagon kunnen verwachten na zijn laatste partij voor Bellator.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Bellator 170 Ortiz vs. Sonnen Recap

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Afgelopen weekend stapte Tito Ortiz ...

Bellator 171 Guillard vs. Njokuani Recap

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Chidi Njokuani wint de Bellator ...

(Video) Bellator 152: Anastasia Yankova “You will have to watch to find out”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Zaterdag is het dan eindelijk ...

(Video) Day in the Life: Melvin Manhoef

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In “Day in the Life” ...