Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Foto:UFC

Ronaldo “Jacare” Souza (23-4 MMA, 6-1 UFC) gaat op 11 februari de strijd aan tegen Tim Boetsch (20-10 MMA, 11-9 UFC) tijdens UFC 208: Holm vs De Randamie in Brooklyn, New York. 

Echter baalt hij nog steeds dat zijn gevecht afgelopen november niet doorging tegen Luke Rockhold door een blessure en geeft hij zijn mening over de UFC middleweight kampioen Michael Bisping.

 Het vorige gevecht van voormalig Strikeforce middleweight kampioen Ronaldo Souza in de UFC dateert op 14 mei tegen Vitor Belfort tijdens UFC 198: Werdum vs Miocic in Brazilië.

“Jacare” won overtuigend via TKO (4:38) van Belfort en hoopte daarna door een overwinning op Luke Rockhold in aanmerking te komen voor een title shot. Rockhold viel, zoals bekend, uit met een blessure afgelopen november.

 “Jacare” is van mening dat de voormalig Strikeforce en UFC middleweight kampioen Rockhold bang is en dat hij geen blessure heeft.

In gesprek met MMA Fighting gaf hij het volgende aan:

“Gelukkig heb ik een tegenstander en een gevecht. Vechters die lang inactief zijn, doen het meestal niet goed en ik wil actief blijven. Mijn intentie was om het op te nemen tegen een topcontender in mijn divisie maar iedereen heeft wat. Ik wou het weer opnemen tegen Rockhold maar hij is nog steeds bang!

Hij zegt dat hij geblesseerd is maar ik zie hem altijd trainen via social media en daarnaast gaf hij aan dat hij het wou opnemen tegen Jon Jones in een grappling wedstrijd. Dit gaat nergens over. Het irriteert me omdat ik graag wou vechten in november. Blessures gebeuren, echter had ik niet verwacht dat Rockhold een blessure zou faken.

Eerst dacht ik dat hij echt geblesseerd was maar nu zie ik dat hij een chicken is”.

 Over de kampioen Michael Bisping neemt ”Jacare” ook geen blad voor de mond:

“Ik wil helemaal niks horen over die Bisping want hij is een grote p#ssy. Hij wil tegen iedereen vechten behalve top contenders in de middleweight divisie. Ik ga niet achter een p#ssy als Bisping rennen. Iedereen weet dat hij per ongeluk een kampioen is geworden. Het was een incident en nu wil hij het niet opnemen tegen een topcontender.

Hij wil zolang mogelijk op deze manier die belt houden”

 In Strikeforce verloor Ronald Souza op 10 september 2011 van Luke Rockhold via unanimous decision. Souza wil zich graag revancheren en heeft Rockhold nog steeds in het vizier. Voor 2017 heeft hij maar 1 doel en dat is de UFC kampioen worden in de middleweight divisie.

Eerst zal hij het karwei af moeten maken tegen de ervaren Tim Boetsch die van zijn 20 MMA overwinningen, 10 keer via TKO/KO heeft gewonnen.

 Zie je “Jacare” in 2017 de belt pakken?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Michael Bisping

Michael Bisping: “Robert Whittaker verdient het meer dan Romero”.

Michael Bisping is weer bezig. De Engelsman geeft zijn mening over Robert Whittaker en ...

(Video) UFC Brasilia Free Fight: Lina Lansberg vs Emma Delaney

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Lina Lansberg zal aanstaande zaterdag ...

De Randamie niet meer actief tijdens UFC Hamburg

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Germaine de Randamie zou het ...