Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Stipe Miocic verdedigde zijn UFC heavyweight titel voor de eerste keer in zijn thuis plaats Cleveland. Hierin versloeg hij Alistair ‘The Reem’ Overeem via een knock out in de eerste ronde. Gister gaf de kampioen aan dat hij niet tevreden is over zijn UFC 203 contract, en geeft hij aan dat de UFC gebruik maakte van zijn goedheid.


Miocic sprak zijn frustraties uit in de maandag editie van The MMA Hour over zijn contract van UFC 203. De heavyweight kampioen was niet tevreden dat de uitdager meer verdiende dan de kampioen zelf. Terwijl het hele evenement om hem heen gebouwd werd, en het gehouden werd in zijn thuis plaats in Cleveland, Ohio.

”Het is verschrikkelijk. Dingen moeten echt veranderen. Iets moet er veranderen, want dit is niet eerlijk.”

Miocic verdiende $600.000 in zijn succesvolle titelverdediging terwijl verliezer Overeem met $800.000 ervandoor ging.

”Ik voelde me een beetje ondergescheten. Ik probeer het goed te doen en met hun mee te werken, maar ze gaven mij geen goede deal. Dat is mijn eigen fout maar hun wisten wat ze deden. Ze gebruikte mijn goedheid als zwakte. Ze vertelde mij dat dit de beste deal is die ze konden geven, en uiteindelijk kwam ik erachter dat het niet zo was.”

De kampioen liet zijn onvrede merken aan de UFC na het gevecht, maar hij was niet tevreden met de reactie van de organisatie.

”Blah, blah, blah, blah. Ze kwamen met een excuses dat dat het contract was dat ik getekend had. Jullie verdienen geld over mijn rug in mijn thuis plaats, en je geeft de uitdager die nog nooit een UFC titel gewonnen heeft meer geld. Het moet zeker veranderen. Het feit dat mijn uitdager meer verdient heeft dan ik in mijn laatste gevecht was wel een klap in mijn gezicht.”

De UFC heeft plannen voor Miocic om zijn titel in mei te verdedigen van dit jaar. Er moeten alleen nog wat zakelijke dingen besproken worden.

”We zijn zeker niet onredelijk. We zijn niet op zoek naar een paar miljoen ofzoiets, maar we willen wel een compromis sluiten dat ik mijn titel heb verdedigt in mijn eigen thuis plaats, en dat mijn uitdager meer geld kreeg. Dat is verschrikkelijk.”


Het lijkt er dus op dat Miocic zijn titel rond mei zal verdedigen. Het is nog niet duidelijk tegen wie hij zal vechten.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

JDS:“Ik finish Stipe Miocic voor het einde van de tweede ronde.”

Junior dos Santos hoopt op UFC 211 weer 'the baddes man on the planet' ...

UFC 210 Embedded: Vlog Series – Aflevering 2

Aflevering 2 van UFC 210 Embedded staat ook al klaar! Ga jij UFC 210: ...

Tony Ferguson slaat Khabib Nurmagomedov gevecht voor UFC 219 af

Khabib Nurmagomedov laat via Twitter weten dat hij een partij met Tony Ferguson aangeboden ...

Jon Jones gaat ditmaal los over steroïde op Twitter

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Jon ‘Bones’ Jones ging onlangs ...