Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: MMAFighting

De geruchten rondom een rematch van zwaargewicht kampioen Stipe Miocic en Junior Dos Santos worden steeds sterker. Dos Santos werd onlangs nog van de fightcard van UFC Fight Night Halifax gehaald. Tegenstander en tevens onze landgenoot Stefan Struve moest met een schouderblessure geblesseerd afhaken. De UFC was naarstig op zoek naar een nieuwe tegenstander voor ‘Cigano’, maar viste achter het net. Gisteren werd bekend dat de UFC een nieuw main event voor de card heeft geboekt. Derrick Lewis zal het op gaan nemen tegen Travis Browne. Het gevecht zou eigenlijk plaatsvinden op UFC 208, maar is nu dus een week opgeschoven. Het gevecht tussen Miocic en Dos Santos zou in de maand mei op UFC 211 plaats moeten vinden.

Miocic kwam onlangs nog in het nieuws, en de zwaargewicht kampioen was in geen goede bui. Op de MMA Hour verklaarde hij zeer ontevreden te zijn over de gang van zaken rondom UFC 203. Hij verdedigde met succes zijn titel tegen onze landgenoot Alistair Overeem, maar ging met minder geld naar huis als de Nederlander.

Miocic en Dos Santos stonden al eerder tegenover elkaar, en het werd een bloederige oorlog van vijf rondes. De Braziliaan kwam als winnaar uit de strijd, en krijgt dus waarschijnlijk opnieuw de kans om met de overwinning ervandoor te gaan. De UFC heeft het nog niet bevestigd, maar de plannen lijken in een vergevorderd stadium.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

TUF 24 aflevering 6; 'Battle of Matt vs Matt'

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In het voorlaatste gevecht van ...

UFC Fight Night 80 Main Card Recap : Don't always believe the betting odds.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Afgelopen nacht was ...