Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Het lijkt erop dat TJ Dillashaw eindelijk een nieuwe kans krijgt op de UFC bantamweight titel. De organisatie heeft zondag bekendgemaakt dat bantamweight kampioen Cody ‘No Love’ Garbrandt samen met voormalig Alpha Male teamgenoot TJ Dillashaw de coach rollen op zich zullen nemen. De coaches stappen na het seizoen ook altijd samen de octagon in.

Na de overname van WMG-IMG waren er geruchten dat het bedrijf wilde stoppen met The Ultimate Fighter. Afgelopen oktober werd al bekend dat het budget aanzienlijk omlaag gehaald werd door WMG-IMG. Het budget zakte van $27,6 miljoen naar $10 miljoen. Of TUF uiteindelijk zal stoppen is nog niet zeker, maar voor nu weten we in ieder geval te melden dat het 25e seizoen gepland staat.

Dit seizoen zal er gevochten worden om een welterweight contract. De deelnemers zijn voormalig TUF-deelnemers, TUF-winnaars en er zit één huidig UFC atleet tussen de deelnemers. De première zal zijn op 19 april, en het seizoen krijg de naam; Redemption.

Dillashaw verloor zijn bantamweight titel aan Dominick ‘The Dominator’ Cruz, maar wist zich via de Brazilianen Raphael Assuncao en John Lineker terug te werken als titelkandidaat. Garbrandt wist zich vorig jaar op te werken van een niet gerankte vechter tot de kampioen van de divisie. Hij deed dit door Augusto Mendes, Thomas Almeida en Takeya Mizugaki te verslaan. Tijdens UFC 207 wist hij Cruz te domineren en won hij de titel via een unanimous decision.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Preview: Alles wat je moet weten over: UFC Fight Night 87 [Overeem vs. Arlovski]

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Eindelijk is het zover, de ...

UFC 207 Nunes vs. Rousey Recap

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Amanda ‘Lioness’ Nunes was geen ...

UFC Fight Night 97 main-event nu zonder B.J. Penn

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Op 15 oktober staat UFC ...