Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Het lijkt erop dat TJ Dillashaw eindelijk een nieuwe kans krijgt op de UFC bantamweight titel. De organisatie heeft zondag bekendgemaakt dat bantamweight kampioen Cody ‘No Love’ Garbrandt samen met voormalig Alpha Male teamgenoot TJ Dillashaw de coach rollen op zich zullen nemen. De coaches stappen na het seizoen ook altijd samen de octagon in.

Na de overname van WMG-IMG waren er geruchten dat het bedrijf wilde stoppen met The Ultimate Fighter. Afgelopen oktober werd al bekend dat het budget aanzienlijk omlaag gehaald werd door WMG-IMG. Het budget zakte van $27,6 miljoen naar $10 miljoen. Of TUF uiteindelijk zal stoppen is nog niet zeker, maar voor nu weten we in ieder geval te melden dat het 25e seizoen gepland staat.

Dit seizoen zal er gevochten worden om een welterweight contract. De deelnemers zijn voormalig TUF-deelnemers, TUF-winnaars en er zit één huidig UFC atleet tussen de deelnemers. De première zal zijn op 19 april, en het seizoen krijg de naam; Redemption.

Dillashaw verloor zijn bantamweight titel aan Dominick ‘The Dominator’ Cruz, maar wist zich via de Brazilianen Raphael Assuncao en John Lineker terug te werken als titelkandidaat. Garbrandt wist zich vorig jaar op te werken van een niet gerankte vechter tot de kampioen van de divisie. Hij deed dit door Augusto Mendes, Thomas Almeida en Takeya Mizugaki te verslaan. Tijdens UFC 207 wist hij Cruz te domineren en won hij de titel via een unanimous decision.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 212 Embedded: Vlog Series ­- Episode 1

Aanstaande zaterdag zal de onbetwiste kampioen in het vedergewicht besloten worden tijdens UFC 212: ...

Anthony Pettis

Anthony Pettis: “Mijn eerste keuze was Jim Miller.”

Anthony Pettis verscheen maandag op The MMA Hour en deed even zijn woord over ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Max Holloway zal zijn titel voor het eerst verdedigen tegen Frankie Edgar op UFC ...

UFC Fight Night 110 Free Fight: Derrick Lewis vs. Ruan Potts

Derrick Lewis wil tegen Mark Hunt zijn zegereeks uitbreiden naar zeven achtereenvolgende overwinningen. Bekijk ...