Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Tyron ‘The Chosen One’ Woodley wist zijn titel te behouden in zijn gevecht met Stephen ‘Wonderboy’ Thompson. Woodley vindt dat Thompson geen directe rematch verdient. Op zijn lijst van belangrijkste potentiële partijen komt Thompson verrassend pas op de zesde plek.

Woodley wist Robbie ‘Ruthless’ Lawler te verslaan via een knock out op UFC 201 in juli van het afgelopen jaar. Tijdens de aller eerste kaart in New York stapte ‘The Chosen One’ de octagon in om zijn belt voor het eerst te verdedigen. In eerste instantie wist Woodley te winnen via een decision. Later werd dit teruggedraaid naar een majority draw. Ondanks dat het een gelijkspel was, vindt Woodley niet dat Thompson een directe rematch verdient.

”Ik kan nog altijd terugvallen op een rematch met Wonderboy. Verdient hij het? Nu we weken en maanden verder zijn, Nee. Ik bedoel één jurylid kon het zien als ronde 1 was een 10-8, ronde 3 was een 10-9 en ronde 4 was een 10-8 voor mij. Een ander jurylid kon zeggen dat ik 3 rondes won met 10-9 en een andere jurylid zei dat ik twee 10-8 en een 10-9. Dus het is nooit controversieel geweest of ik gewonnen of verloren had, maar of ik gewonnen had of dat het een gelijkspel was.”

‘The Chosen One’ geeft een lijst met de gevechten die hij het liefst wil, en die hij het belangrijkst vindt. Verrassend genoeg staat Thompson hier pas op de zesde plaats.

”We weten nog niet tegen wie ik vecht, maar ik zal wel vertellen tegen wie ik wil vechten. Die ik het belangrijkst vindt. Georges St. Pierre staat op nummer 1, daarna Nick Diaz, daarna Michael Bisping, daarna Nate Diaz en dan waarschijnlijk Conor McGregor. Wacht dat neem ik terug. Conor McGregor mag onder St. Pierre staan. Dus St. Pierre, McGregor want iemand moet hem het zwijgen opleggen , Nick Diaz, Bisping, Nate Diaz en dan.. dan helemaal als laatst Wonderboy en tot slot Demian Maia. Het spijt me.”

Woodley geeft aan dat hij tegen iedereen wil vechten, maar wel op het juiste moment. De welterweight kampioen wil dat hij herinnert wordt als één van de grote namen, en daarvoor moet hij grote namen verslaan.

”Ik wil tegen iedereen vechten, maar wel op het juiste moment. Ik wil nog een keer vechten tegen Wonderboy, wil vechten tegen Demian Maia, nog eens tegen Robbie [Lawler], ik wil vechten tegen Nate Diaz, Nick Diaz, Georges St. Pierre en Conor McGregor. Kijk ik ben al de kampioen. Hoe word ik nu een Chuck Liddell. Hoe word ik een grote zoals Matt Hughes. Hoe word ik zo iemand die voor altijd herinnert zal worden in deze sport. En dat gebeurt door tegen zo’n mensen te vechten.”

Voor nu staat er nog niks vast voor Woodley. Zijn onder onsje met Michael Bisping zal plaatsvinden in mei als het echt van de grond komt. Ook heeft hij eerder zijn wens uitgesproken om op UFC 209 te vechten in maart. Dit evenement heeft nog geen main event. Hierin wil hij het liefst tegen een van de gebroeders Diaz vechten. Zij komen uit Stockton wat 209 als zonenummer heeft.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC Mexico City: Dos Anjos vs. Ferguson : Line-up, uitzendtijden en zenders

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vanavond staan Rafael dos Anjos ...

UFC 208 Free Fight: Nick Ring vs. Tim Boetsch

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Germaine ‘The Iron Lady’ de ...

Tony Ferguson

Tony Ferguson: “Mijn volgende gevecht moet voor de titel zijn.”

Tony Ferguson heeft een paar dagen na UFC 209, waar zijn gevecht met Khabib ...

Live verslag – UFC Gdansk: Cowboy vs Till

Vanavond zie je hoe Darren Till het gaat doen tegen Donald Cerrone. EPIC MMA ...