Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aanstaande zondagnacht delen The Ultimate Fighter: Latin America winnaar Yair Rodriguez en UFC Hall of Famer BJ Penn de Octagon in de Talking Stick Resort Arena in Phoenix, Arizona. Bekijk hier de line-up, uitzendtijden en zenders!


Main event:

Yair Rodríguez (9-1-0) heeft op dit moment een winreeks van zeven en staat op de tiende plek in de UFC featherweight divisie. Tijdens zijn laatste won Rodríguez van Alex Caceres door middel van een split decision tijdens UFC Fight Night: Rodríguez vs. Caceres in Salt Lake City, Utah.

De voormalig lightweight- en welterweight kampioen B.J. Penn (16-10-2) komt na 2,5 jaar afwezigheid terug naar de Octagon. De laatste keer dat wij Penn zagen in de UFC verloor hij zijn wedstrijd van Frankie Edgar door middel van een TKO tijdens The Ultimate Fighter: Team Edgar vs. Team Penn Finale.

Hoewel veel mensen snel zullen kiezen voor de jonge Rodríguez, zal het heel interssant worden wanneer deze wedstrijd naar de grond gaat. Penn heeft een vijfde graads zwarte band in BJJ en is meervoudig wereldkampioen geweest. Staand lijkt het er op dat Rodríguez in het voordeel is met zijn zwarte band in Taekwondo.

Co – Main event


Joe Lauzon (26-12-0) heeft drie van zijn laatste zes wedstrijden gewonnen en komt op dit moment niet voor in de rankings van de lightweight divisie. Lauzon verloor zijn laatste wedstrijd op 27 augustus 2016 van Jim Miller tijdens UFC on Fox: Maia vs. Condit in Vancouver, Canada.

Meervoudig BJJ wereldkampioen Marcin Held (22-5-0) heeft drie van zijn laatste vijf wedstrijden gewonnen en staat op dit moment niet in de rankings van de lightweight divisie. Tijdens zijn laatste wedstrijd verloor Held van Diego Sanchez door middel van een unanimous decision tijdens The Ultimate Fighter Latin America 3 Finale: dos Anjos vs. Ferguson.

Bekijk hier de line-up, uitzendtijden en zenders van UFC Fight Night: Rodríguez vs. Penn:

Main card (4:00u op FOX Sports 2) 
– Yair Rodriguez vs. B.J. Penn
– Joe Lauzon vs. Marcin Held
– Court McGee vs. Ben Saunders
– John Moraga vs. Sergio Pettis

Preliminary Card (2:00u op UFC Fightpass)
– Frankie Saenz vs. Augusto Mendes
– Oleksiy Oliynyk vs. Viktor Pešta
– Alex White vs. Tony Martin
– Devin Powell vs. Drakkar Klose

Preliminary Card ( 0:15 op UFC Fight Pass)
– Jocelyn Jones-Lybarger vs. Nina Ansaroff
– Walt Harris vs. Chase Sherman
– Joachim Christensen vs. Bojan Mihajlović
– Dmitri Smoliakov vs. Cyril Asker

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Holly Holm: ”Het ultieme doel is beide titels tegelijk te hebben.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Holly ‘The Preachers Daughter’ Holm ...

Ronda Rousey komt terug naar de UFC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Ja, je leest het goed: ...

(Vlog) UFC 209 Embedded – Aflevering 1

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.UFC Embedded is een vlog die ...

Jimmie Rivera

Jimmie Rivera kijkt reikhalzend uit naar partij met Dominick Cruz

Jimmie Rivera is erg te spreken over zijn volgende partij tegen Dominick Cruz.