Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Joe ‘J-Lau’ Lauzon zal het in Phoenix opnemen tegen Pool Marcin Held. Om hiernaar toe te leven biedt de UFC een Free Fight aan van Lauzon. Het gaat hier over zijn partij tegen mede UFC-veteraan Diego ‘The Nightmare’ Sanchez op UFC 200.
Lauzon vecht al sinds 2006 in de UFC, en heeft een MMA record van 26-12 [UFC 13-9]. ‘J-Lau’ vocht het afgelopen jaar tweemaal. Hij stapte met Sanchez de octagon in op UFC 200, en daarna vocht hij nog een partij met Jim Miller op UFC on FOX 21 die hij verloor via een split decision. Lauzon wit in zijn UFC-carriere maar liefst 15 post fight bonussen in de wacht te slepen vechten verdeeld over 7 Fight of the Nights, 6 Submission of the Night, 1 Knock out of the Night en 1 Performance of the Night. Ook wist hij de titel Fight of the Year te bemachtigen en heeft hij de meeste finishes in UFC lightweight geschiedenis.

Sanchez was onderdeel van het eerste The Ultimate Fighter huis, en wist deze winnend af te sluiten toen hij Kenny Florian versloeg in de finale. ‘The Nightmare’ heeft een MMA record van 27-9 [UFC 16-9]. Sanchez heeft in vier divisies gevochten in de UFC. Hij won de TUF-trofee op middleweight en zakte daarna af naar welterweight, lightweight en featherweight. Hij vecht nu op lightweight. Afgelopen jaar stapte hij drie keer de octagon in. Hij versloeg Jim Miller en Marcin Held en vocht tussendoor nog met Joe Lauzon op UFC 200. Sanchez wist in zijn UFC-carriere 7 post fight bonussen te incasseren. Alle bonussen waren voor Fight of the Night. Drie van die partijen werden uiteindelijk benoemd tot Fight of the Year.

UFC Fight Night 103 Rodriguez vs. Penn, 15 januari 2017, Talking Stick Arena, Phoenix, Amerika

Main Card

– Yair Rodriguez vs. BJ Penn
– Joe Lauzon vs. Mercin Held
– Court McGee vs. Ben Saunders
– John Moraga vs. Sergio Pettis

Prelims
– Frankie Saens vs. Augusto Mendes
– Alexey Oleynik vs. Viktor Pesta
– Tony Martin vs. Alex White
– Devin Powell vs. Drakkar Klose

Early Prelims
– Jocelyn Jones-Lybarger vs. Nina Ansaroff
– Walt Harris vs. Chase Sherman
– Bojan Mihajlovic vs. Joachim christensen
– Dimitry Smoliakov vs. Cyril Asker

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Cub Swanson

Cub Swanson verwacht een titelgevecht na winst op Brian Ortega

Krijgt Cub Swanson na winst op Brian Ortega eindelijk een titelshot en zien we ...

Geïnfecteerde Cerrone probeert Lawler gevecht naar UFC 214 te verplaatsen.

Donald Cerrone zal door een infectie niet in actie komen op UFC 213. 'Cowboy' ...

UFC London Media Scrum: Thales Leites vs Gegard Mousasi

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Londen – Tijdens de mediadag ...

Joey Hamilton over verschillende tatoeages in de UFC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Ink Master Joey Hamilton geeft ...