Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


Chris ‘The All-American’ Weidman zal wederom vechten in zijn geboortestaat New York. Hij zal de octagon instappen op UFC 210 tegen Gegard ‘The Dreamcatcher’ Mousasi. De Leidenaar staat bekend als een zeer rustige vechter, maar Weidman geeft aan dat hij daar verandering in gaat brengen.

Weidman vocht tijdens het debuut van de UFC in New York. Helaas voor hem en zijn fans verloor hij in de Madison Square Garden via een vliegende knie van Yoel ‘Soldier of God’ Romero. Nu probeert hij alsnog een overwinning te boeken in zijn eigen New York. In The MMA Hour gaf ‘The All-American’ aan dat hij zijn middelgewicht titel terug wil winnen.

”Ik wil die belt terug, en dat doe je door tegen de sterkste tegenstanders uit de divisie te vechten. Als ik naar mijn laatste verlies kijk denk ik niet van…’Ik moet iemand verslaan die niet op mijn niveau zit om terug te komen.’… ’Ik weet precies wat ik verkeerd deed in mijn laatste gevecht en wat ik de volgende keer anders moet doen. Dus ik hoef niet tegen iemand te vechten om mijn zelfvertrouwen terug te krijgen. Ik ben net zo zelfverzekerd als ik altijd al was. Ik vind dat Mousasi een goed gevecht is voor mij om dichter bij de titel te komen.”

Mousasi was de laatste tijd druk bezig om een grote tegenstander te kijken, en hier daagde hij ook vaak Weidman uit. ‘The All-American’ reageerde hierop dat Mousasi slechts één van de opties was die hij kreeg van de UFC. ‘The Dreamcatcher’ staat bekend als een vechter die onder elke omstandigheden rustig blijft. Vaak wordt er zelfs gezegd door zijn rustige houding dat hij eruit ziet alsof hij er geen zin in heeft. Weidman geeft aan dat hij daar verandering in zal brengen.

”Hij is een ervaren jongen en hij vecht ook als een ervaren jongen. Hij blijft kalm in alle situaties, maar ik ga zorgen dat hij in paniek raakt tijdens ons gevecht. Ik denk echt dat dit een goed gevecht wordt. Ik heb respect voor hem, denk dat hij een sterke tegenstander is, en ik verwacht een zwaar gevecht. Maar ik denk dat het een goed gevecht is voor mij.”

Mousasi beleefde een uitstekend jaar in 2016, en versloeg al zijn tegenstanders. ‘The Dreamcatcher’ stapte vier keer de octagon in en deed dit tegen Thales Leites, Thiago Santos, Vitor Belfort en hij eindigde het jaar met een rematch tegen Urijah Hall.

Weidman vs. Mousasi zal plaatsvinden op UFC 210. Onlangs is bekendgemaakt dat Daniel Cormier vs. Anthony Johnson de main event zullen verzorgen op 8 april in Buffalo ,New York.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Paige VanZant niet in actie op UFC 216 wegens blessure

Paige VanZant zal haar debuut in de vlieggewicht divisie moeten uitstellen. Wegens een blessure ...

Claudia Gadelha

Claudia Gadelha vs Karolina Kowalkiewicz officieel voor UFC 212

De geruchten zijn eindelijk bevestigd. Claudia Gadelha en Karolina Kowalkiewicz gaan vechten, en wel ...

The Ultimate Fighter 25 – Team Garbrandt vs. Team Dillashaw – aflevering 4

Team Dillashaw's James Krause zal het vanavond opnemen tegen Team Garbrandt's Johnny Nunez. Bekijk ...