Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De geruchten rondom een gevecht tussen Conor ‘The Notorious’ McGregor en Floyd ‘Money’ Mayweather spelen de laatste tijd steeds meer op. UFC-president Dana White heeft nu een officieel aanbod neergelegd. White liet verder weten dat Mayweather internationaal gezien lang niet zo groot is als McGregor.

White was gister te gast bij Colin Cowherd in zijn programma The Herd. Tijdens het interview legt de UFC-president voor het eerst een echt aanbod op tafel voor een potentieel gevecht. White wilde eerst wat dingen recht zetten die Mayweather naar buiten bracht in de media.

”Ten eerste, laten we even alle onzin de wereld uithelpen. Hij heeft met niemand gesproken over dit gevecht. Als je met iemand praat dan praat je met mij, Ik ben de promotor. Dan zegt hij dat Conor nooit 8 a 10 miljoen heeft verdient met één gevecht, en dat klopt ook niet. Vervolgens denk je dat jij de A kant bent, hoe kan jij de A kant zijn. Het laatste gevecht die hij vocht was zo slecht dat niemand hem nog wilde zien. Zijn laatste gevecht had hij 300K verkochte PPV. Conor’s laatste gevechten waren 1,3 miljoen en 1,5 miljoen verkochte PPV. Dus ik snap niet hoe hij denkt dat hij de A kant is, en er is een reden dat hij dat gevecht wil want hij weet dat dat zijn money fight is.”

Uiteindelijk legt White voor het eerst een officieel aanbod neer om het gevecht tussen McGregor vs. Mayweather te verwezenlijken.

”Ik zal jou eens wat vertellen Floyd. Hier is een echt aanbod, en ik ben de persoon, ik ben de persoon die een echt aanbod kan doen, en ik maak nu een echt aanbod. We betalen jou 25 miljoen, we betalen Conor 25 miljoen en dan bespreken we de PPV nog naar een bepaald getal. Hier heb je een echt aanbod.”

White geeft aan dat hij de fans hoe dan ook een goede avond wil bezorgen, en wil er een heel evenement omheen bouwen zoals hij deed toen de UFC voor het eerst naar New York kwam.

”Als wij Conor McGregor vs. Floyd Mayweather gaan doen dan zal er nog een titelgevecht zijn als co-main event en een vol programma net zoals we in New York hebben gedaan. Dus de mensen zullen hoe dan ook waar krijgen voor hun geld. Niet zoals bij de Mayweather vs. Pacquiao gevecht.”

Tot slot liet White nog weten dat Mayweather een grote ster is in Amerika, maar daarbuiten is hij niet zo groot in tegenstelling tot McGregor die een globale ster is.

”Floyd Mayweather is niet internationaal zoals Conor McGregor is. Nog niet eens bijna. Ierland, UK, hij is heel groot in Australië, Canada, Brazilie en Zuid-Amerika. Noem maar op, Conor McGregor is een grote ster.”

Om het gevecht daadwerkelijk van de grond te krijgen zal er nog veel moeten gebeuren. Mayweather gaf eerder aan dat hij minstens 100 miljoen wil hebben. ‘Money’ heeft ook al kort gereageerd op het aanbod.

”Jij bent een f*cking cabaretier.”

Het begin is in ieder geval gemaakt, maar we hebben nog een lange weg te gaan voordat het gevecht zal gebeuren.

Volledig interview van Colin Cowherd met Dana White

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 205: Inside The Octogan – Eddie Alvarez vs Conor McGregor

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In deze aflevering van Inside ...

Dag 2: UFC Londen Media Scrum!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De tweede dag van UFC ...

Cindy Dandois

Cindy Dandois maakt eindelijk haar langverwachte debuut in de UFC

België is een UFC vechter rijker. Cindy Dandois gaat op UFC Fight Night Nashville ...