Alexander Gustafsson
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

De UFC keert na Londen snel weer terug in Europa. In mei heeft de UFC een evenement in de hoofdstad van Zweden, Stockholm. Vandaag werd ook bekend wat het main event gaat worden. De UFC heeft een clash van licht-zwaargewichten in gedachten, Alexander Gustafsson en Glover Teixeira gaan in Stockholm bepalen wie er wat hoger op de ranking gaat komen te staan. De heren staan respectievelijk als zevende en zesde op de laatste ranking.

Voor Gustafsson, ‘The Mauler‘, wordt het dus een thuiswedstrijd. De lange Zweed heeft een tijdje in de lappenmand gelegen met een rugblessure. In 2016 vocht hij slechts één keer, die partij werd een glansrijke overwinning voor de Zweed. Hij versloeg Jan Blachowicz, en in de drie rondes kon de arme Pool kennismaken met de scherpe ellebogen van Gustafsson. Daarvoor verloor hij drie partijen van de absolute top van de licht-zwaargewicht divisie. Tegen Jon Jones, Daniel Cormier en Anthony Johnson moest hij telkens het onderspit delven. Het valt te beargumenteren dat ‘The Mauler‘ tot nu toe de moeilijkste tegenstander van de geschorste licht-zwaargewicht koning Jon Jones is geweest. Kan Gustafsson weer een gooi doen naar de top van de divisie?

Teixeira hikt ook al een tijdje tegen de top aan, maar kwam net als Gustafsson telkens een beetje tekort. Ook hij verloor al van de absolute top van de divisie, en werd op UFC 202 genadeloos binnen 14 seconden knockout geslagen door Anthony ‘Rumble‘ Johnson. Teixeira heeft alleen niet tegen Cormier gevochten. Zijn laatste partij won hij onlangs nog op UFC 208 van Jared Cannonier. Voor Teixeira begint de tijd te dringen. De Braziliaan is al 37 jaar, en ondanks dat hij zichzelf goed in vorm houdt, beginnen de jaartjes toch te tellen. Kan hij nog één laatste push voor de titel uit zich persen?

UFC Stockholm zal op 28 mei in de Ericsson Globe in Stockholm plaatsvinden. Kaartjes zijn vanaf 31 maart te koop.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Jon Jones gaat ditmaal los over steroïde op Twitter

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Jon ‘Bones’ Jones ging onlangs ...

Preview: Alles wat je moet weten over UFC Fight Night: Cowboy vs. Oliveira

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Het is nagenoeg 5 jaar ...

Nieuw middengewicht trucje in de maak?

Tony Ferguson en Kevin Lee zullen op UFC 216 vechten om de interim lichtgewicht ...