Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Foto: Bloody Elbow

Anthony ‘Rumble’ Johnson krijgt een herkansing voor de UFC lichtzwaargewicht titel tegen Daniel ‘DC’ Cormier. Kort nadat bekend werd dat The Blackzilians uit elkaar gegaan zijn, werd het titelgevecht officieel naar buiten gebracht. Johnson laat weten zich hierdoor niet laat afleiden, en ook niet door Cormier’ woorden.

Rashad ‘Suga’ Evans bracht in The MMA Hour naar buiten dat de Blackzilians verleden tijd is. Hij is samen met een paar man [waarvan onder andere Anthony Johnson] hoofdtrainer Henri Hooft gevolgd. Kort hierop werd de rematch tussen Cormier en Johnson officieel gemaakt, maar Johnson laat weten geen hinder te hebben van de plotselinge breuk van het oude team.

”Ik ben verhuisd naar andere dingen nu, en mijn aandacht is nu ook ergens anders. Ik heb nog steeds liefde voor alle jongens wat er ook gebeurt, maar ik ga er niet bij stilzitten om te huilen. Dus ik ga gewoon vooruit. Ik heb een titelgevecht om over na te denken nu, en niet over een team dat elkaar gegaan is.

Ik train nog steeds met Rashad bij Combat Club. Daar train ik, en ik train bij CSMMA. The Blackzilians zijn klaar, maar ik ben nog steeds in Blackzilian in mijn hart. Ik heb geholpen het team op te starten. We hebben veel meegemaakt samen, dus uiteindelijk houd ik nog van de Blackzilians. Het heeft alleen niet voor altijd geduurd, en niks zal voor altijd zijn. Maar de tijd dat we samen zijn ben ik heel dankbaar voor.”

Johnson verloor het gevecht om de vrij gekomen titel van Cormier. Het kostte ‘Rumble’ ongeveer zes maanden voordat hij het gevecht weer onder ogen kon zien.

”Op een dag lag ik gewoon wat in bed. Ik had niet het beste uit mijn eigenschappen gehaald, en na ongeveer zes maanden had ik het gevecht pas weer gezien. Ik werd rond 2 uur snachts wakker en besloot het gevecht terug te kijken. Ik werd wakker en het spookte in mijn hoofd, dus ik wilde weten wat voor fouten ik gemaakt had. Daarna had ik zoiets…’Oke, het zijn slechte fouten, maar niet zo groot dat ik het niet kan verbeteren.’…

Niemand wil zichzelf zien verliezen. Het was een raar gevoel in mijn buik, omdat zoals ik al zei, ik niet presteerde zoals normaal. Daar walgde ik van denk ik. Dus de volgende keer zal het verhaaltje anders gaan.”

Johnson is er klaar voor om alle media verplichtingen weer te doen met Cormier. Ook al hebben ze voor UFC 206 ook al veel moeten doen. Ook laat hij weten zich niet drukt te maken om wat ‘DC’ allemaal zegt. Onlangs liet Cormier weten dat hij zich niet druk maakt om Johnson, en het liefst alleen met Jon Jones zou vechten.

”Ochja, het voelt natuurlijk op dit moment. We hebben het [media verplichtingen] al zo vaak gedaan. DC en ik zijn professionals, we weten hoe we onze emoties de baas moeten zijn en respectvol te zijn. Er is geen reden voor om disrespectvol te zijn, en onszelf er stom uit te laten zien. Dus we moeten zeker respect hebben, en we zullen doen wat we moeten doen om mensen naar dit gevecht uit te laten kijken. Maar op 8 april gaat er iemand aan.

Hij kan zeggen wat hij wel, maar hij weet wat er aankomt.”

Johnson zal op UFC 210 met Cormier de octagon instappen in de Keybank Center, Buffalo, New York. Chris ‘The All-American’ Weidman en Gegard ‘The Dreamcatcher’ Mousasi zullen ook hun opwachting maken op 8 april.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC Sacramento: VanZant vs. Waterson: Line-up, uitzendtijden en zenders

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande zaterdag verzorgen Paige VanZant ...

Cris Cyborg: ”Ik wist dat de UFC-vedergewicht kampioen mij ging ontwijken.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Germaine de Randamie versloeg Holly Holm ...

Volkan Oezdemir hint naar titelgevecht met Daniel Cormier in januari op UFC 220

Volkan Oezdemir hint naar titelgevecht met Daniel Cormier in januari op UFC 220. Zal ...

Mousasi: Pound for Pound – Aflevering 01

Bekijk hier de eerste aflevering van de nieuwe online docu Mousasi: Pound for Pound