Claudia Gadelha
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Foconaluta.com

UFC 212 in Rio de Janeiro heeft er een spetterend gevecht bij. De UFC heeft vandaag aangekondigd dat strogewichten Claudia Gadelha en Karolina Kowalkiewicz lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. Een paar weken geleden meldden wij ook al over het naderende gevecht, maar toen was nog niet bekend op welk evenement de twee zouden gaan vechten. In dit stuk meer over dit enerverende gevecht. De twee vechters staan respectievelijk nummer 1 en 2, achter kampioene Joanna Jedrzejczyk.

Het worden een paar pittige maanden voor de strogewicht divisie van de vrouwen. Op UFC 211 gaat Joanna Jedrzejczyk haar titel op het spel zetten wanneer ze de kooi inklimt met Jessica Andrade. Op UFC Fight Night Kansas gaan Rose Namajunas en Michelle Waterson onderling uitmaken wie er als gevaarlijke outsider in de gaten gehouden moet worden. Kortom, het landschap in de strogewicht divisie kan er in de komende maanden heel anders uit komen te zien. Kan Andrade de titel van Jedrzejczyk afpakken? Wordt Gadelha de volgende tegenstander van de winnaar van de titelstrijd? Of gaat Kowalkiewicz dat worden? En wie kan er weleens roet in het eten gaan gooien als gevaarlijke dark horse? Gaat Namajunas dat worden? Of zet Waterson haar onverminderde opmars voort? In de komende maanden krijgen we antwoorden op elke vraag. Hou EPIC MMA in de gaten voor al het laatste nieuws uit de strogewicht divisie. Een divisie, die op springen staat.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Holm: “Wens Jones het beste toe”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.De MMA-fans zijn nog steeds in ...

Anderson Silva gepakt door USADA en verwijderd van UFC Shanghai: Bisping stapt in

UFC Shanghai is zijn main event kwijt door de potentieel positieve dopingcontrole van Anderson ...

Holly Holm wil wereld weer choqueren

Holly Holm hoopt na Ronda Rousey op UFC 193 de wereld nogmaals te choqueren ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...