Claudia Gadelha
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Foconaluta.com

UFC 212 in Rio de Janeiro heeft er een spetterend gevecht bij. De UFC heeft vandaag aangekondigd dat strogewichten Claudia Gadelha en Karolina Kowalkiewicz lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. Een paar weken geleden meldden wij ook al over het naderende gevecht, maar toen was nog niet bekend op welk evenement de twee zouden gaan vechten. In dit stuk meer over dit enerverende gevecht. De twee vechters staan respectievelijk nummer 1 en 2, achter kampioene Joanna Jedrzejczyk.

Het worden een paar pittige maanden voor de strogewicht divisie van de vrouwen. Op UFC 211 gaat Joanna Jedrzejczyk haar titel op het spel zetten wanneer ze de kooi inklimt met Jessica Andrade. Op UFC Fight Night Kansas gaan Rose Namajunas en Michelle Waterson onderling uitmaken wie er als gevaarlijke outsider in de gaten gehouden moet worden. Kortom, het landschap in de strogewicht divisie kan er in de komende maanden heel anders uit komen te zien. Kan Andrade de titel van Jedrzejczyk afpakken? Wordt Gadelha de volgende tegenstander van de winnaar van de titelstrijd? Of gaat Kowalkiewicz dat worden? En wie kan er weleens roet in het eten gaan gooien als gevaarlijke dark horse? Gaat Namajunas dat worden? Of zet Waterson haar onverminderde opmars voort? In de komende maanden krijgen we antwoorden op elke vraag. Hou EPIC MMA in de gaten voor al het laatste nieuws uit de strogewicht divisie. Een divisie, die op springen staat.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Fight Night London Free Fight: Anderson vs. Van Buren

Corey Anderson hoopt Jimi Manuwa voor eigen publiek te verslaan op UFC Fight Night ...

Brock Lesnar’s zaak 23 augustus bij NSAC maar Jones staat niet op de agenda.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Hoewel Lesnar zijn laatste gevecht ...

(Video) UFC Brasilia Free Fight: Lina Lansberg vs Emma Delaney

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Lina Lansberg zal aanstaande zaterdag ...

UFC 210 Embedded: Vlog Series – Aflevering 2

Aflevering 2 van UFC 210 Embedded staat ook al klaar! Ga jij UFC 210: ...