• Zoek een vechtsportschool
Claudia Gadelha
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Foconaluta.com

UFC 212 in Rio de Janeiro heeft er een spetterend gevecht bij. De UFC heeft vandaag aangekondigd dat strogewichten Claudia Gadelha en Karolina Kowalkiewicz lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. Een paar weken geleden meldden wij ook al over het naderende gevecht, maar toen was nog niet bekend op welk evenement de twee zouden gaan vechten. In dit stuk meer over dit enerverende gevecht. De twee vechters staan respectievelijk nummer 1 en 2, achter kampioene Joanna Jedrzejczyk.

Het worden een paar pittige maanden voor de strogewicht divisie van de vrouwen. Op UFC 211 gaat Joanna Jedrzejczyk haar titel op het spel zetten wanneer ze de kooi inklimt met Jessica Andrade. Op UFC Fight Night Kansas gaan Rose Namajunas en Michelle Waterson onderling uitmaken wie er als gevaarlijke outsider in de gaten gehouden moet worden. Kortom, het landschap in de strogewicht divisie kan er in de komende maanden heel anders uit komen te zien. Kan Andrade de titel van Jedrzejczyk afpakken? Wordt Gadelha de volgende tegenstander van de winnaar van de titelstrijd? Of gaat Kowalkiewicz dat worden? En wie kan er weleens roet in het eten gaan gooien als gevaarlijke dark horse? Gaat Namajunas dat worden? Of zet Waterson haar onverminderde opmars voort? In de komende maanden krijgen we antwoorden op elke vraag. Hou EPIC MMA in de gaten voor al het laatste nieuws uit de strogewicht divisie. Een divisie, die op springen staat.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Demetrious Johnson

Demetrious Johnson vs Wilson Reis officieel voor UFC Kansas City

Demetrious Johnson gaat zijn titel op UFC Kansas City verdedigen tegen Wilson Reis. De ...

Ricardo Lamas

Gaan Frankie Edgar en Ricardo Lamas in mei tegen elkaar vechten?

Frankie Edgar en Ricardo Lamas hebben zelf maar even voor matchmaker gespeeld. De twee ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Een nieuwe week, een nieuwe UFC weekly fight announcements. Afgelopen week heeft UFC 211 ...

UFC 215 Embedded: Vlog Series – Episode 4

Een nieuwe aflevering van UFC 215 Embedded met Amanda Nunes en Valentina Shevchenko. Bekijk ...