Claudia Gadelha
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Foconaluta.com

UFC 212 in Rio de Janeiro heeft er een spetterend gevecht bij. De UFC heeft vandaag aangekondigd dat strogewichten Claudia Gadelha en Karolina Kowalkiewicz lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. Een paar weken geleden meldden wij ook al over het naderende gevecht, maar toen was nog niet bekend op welk evenement de twee zouden gaan vechten. In dit stuk meer over dit enerverende gevecht. De twee vechters staan respectievelijk nummer 1 en 2, achter kampioene Joanna Jedrzejczyk.

Het worden een paar pittige maanden voor de strogewicht divisie van de vrouwen. Op UFC 211 gaat Joanna Jedrzejczyk haar titel op het spel zetten wanneer ze de kooi inklimt met Jessica Andrade. Op UFC Fight Night Kansas gaan Rose Namajunas en Michelle Waterson onderling uitmaken wie er als gevaarlijke outsider in de gaten gehouden moet worden. Kortom, het landschap in de strogewicht divisie kan er in de komende maanden heel anders uit komen te zien. Kan Andrade de titel van Jedrzejczyk afpakken? Wordt Gadelha de volgende tegenstander van de winnaar van de titelstrijd? Of gaat Kowalkiewicz dat worden? En wie kan er weleens roet in het eten gaan gooien als gevaarlijke dark horse? Gaat Namajunas dat worden? Of zet Waterson haar onverminderde opmars voort? In de komende maanden krijgen we antwoorden op elke vraag. Hou EPIC MMA in de gaten voor al het laatste nieuws uit de strogewicht divisie. Een divisie, die op springen staat.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Fight Announcements Recap Week 4 (2016).

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Deze week werden ...

(Video) UFC 207 Free Fight: Cody Garbrandt vs Takeya Mizugaki

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Op 30 december zal Cody ...

Mauricio Rua: “Ik zou hypocriet zijn als ik zou zeggen dat ik de volgende titelkandidaat ben.”

Mauricio 'Shogun' Rua is bezig aan zijn beste UFC-reeks uit zijn carrière. De Braziliaan ...

Instagram recap week 3: Een foto uit de oude doos, RDA terug in Brazilië en Machida bij Kings MMA

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Tijdens de Instagram recap blikken ...