Cody Garbrandt
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Fox Sports

Cody Garbrandt is niet vies van een flinke partij trash talken. Voor zijn partij tegen Dominick Cruz op UFC 207 uitte hij verschillende bedreigingen aan het adres van ‘The Dominator.‘ Echter was Cruz verbaal wel opgewassen tegen ‘No Love‘. Zo kleineerde hij de Team Alpha Male vechter tot het punt dat er stoom uit de oren van Garbrandt kwam. De vechter nam echter in de octagon sportief revanche. Zo sloeg hij Cruz driemaal hard tegen het canvas en gaf over het geheel Cruz een koekje van eigen deeg. Garbrandt outcruzed Cruz. De UFC kon een nieuwe bantamgewicht kampioen in zijn armen sluiten.

De rijkelijk getatoeëerde vechter is echter nog niet klaar met de voormalige kampioen. Zo verklaarde hij dat Cruz onmiddellijk recht heeft op een re-match, wat Cruz echter afwees. Op de media dag van ‘The Ultimate Fighter 25’ had Garbrandt tegenover MMA Fighting nog het één en ander over Cruz te zeggen:

“Ik was erg verrast door alle trash talk van Dominick Cruz. Hij zei van alles over wat hij me precies ging aandoen, en vervolgens deed hij het niet. Dus ik was alleen op hem aan het wachten voor de rematch. Ik wilde hem de rematch geven uit respect voor het feit dat hij de meest dominante bantamgewicht vechter in de wereld was. Als ik een hoop over iemand lul en die tegenstander slaat me dan zo in elkaar, dan zou ik het echt wel nog een keer willen proberen. Ik heb het hart van een vechter. Ik vind dat Dominick geen hart van een vechter heeft.

 

Ik denk dat ik Dominick in ons gevecht heb gebroken, en ik denk echt dat hij niet meer de oude wordt.”
Duane Ludwig, coach van TJ Dillashaw en van het Elevation MMA kamp, had ook nog wat te zeggen over het gevecht tussen Cruz en Garbrandt. De coach heeft een schat aan ervaring en heeft met een aantal vechters al een paar keer tegenover Cruz gestaan. Op de 5ive Rounds podcast van ESPN meldde hij het volgende:
“Cody zag er geweldig uit in dat gevecht, maar ik zeg je dit: Cruz zag er echt niet goed uit. Hij leek zichzelf niet. Ik denk dat hij de eer aan zichzelf hield en zei dat hij fit was, maar hij leek totaal niet op de Cruz die we gewend zijn. Zijn voetenwerk was er niet. Mentaal en fysiek leek hij niet op dezelfde Dominick. Ik kan niet met zekerheid zeggen dat hij geblesseerd was, maar hij was niet de schijnbewegingen aan het uitvoeren waarmee hij mensen in de val lokt. Het was een combinatie van een hele goede avond van Cody en een slechte avond van Cruz. Dat is wat er in mijn mening gebeurde.”

 

Volgende partij

Garbrandt heeft het voorlopig druk genoeg met de opnames van ‘The Ultimate Fighter 25’, waar hij als coach zal fungeren. Tegenover hem staat zijn volgende tegenstander, TJ Dillashaw. En ook tussen deze twee vechters is er al een hoop modder heen en weer gegooid. Dillashaw heeft natuurlijk een geschiedenis bij het team van ‘No Love‘, Team Alpha Male. Hij werd door Urijah Faber ontdekt, en werd onder zijn hoede bantamgewicht kampioen. Echter toen headcoach Duane Ludwig zijn biezen pakte en naar Colorado toog, volgde Dillashaw als een trouwe hond. En dat zette veel kwaad bloed bij zijn voormalige ploeggenoten. Iets wat ze bij TAM niet zijn vergeten. Garbrandt krijgt de kans om namens iedereen bij Team Alpha Male revanche te nemen. Gaat hem dat lukken? Of pikt Dillashaw de titel af?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

EPIC Hangout #041: UFC 196: McGregor vs Diaz

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vanavond om 22:00 is het ...

Gegard Mousasi

Gegard Mousasi: “Ik denk dat Chris Weidman mij danig onderschat.”

Gegard Mousasi reageert even op de uitlatingen van Chris Weidman, die claimt dat onze ...

Stefan Struve moet zich noodgedwongen terugtrekken uit gevecht met Junior Dos Santos.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Stefan ‘Skyscrapper’ Struve zal helaas ...