Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Germaine de Randamie versloeg Holly Holm voor de eerste UFC-vedergewicht titel van de organisatie. Hierdoor zal Cristiane Justiano automatisch gekoppeld worden aan De Randamie, maar de kersverse kampioen geeft aan eerst geopereerd te moeten worden. Iets wat de Braziliaan al verwacht had.

‘Cyborg’ wees een partij met Holm af voor de aller eerste vedergewicht titel, omdat ze niet genoeg tijd kreeg om zich voor te bereiden voor de partij. Hierdoor kreeg De Randamie de partij waarna de winnaar het uiteindelijk zou opnemen tegen de Braziliaan. Inmiddels heeft ‘Cyborg’ enkele obstakels te overwinnen doordat ze positief was getest. Dana White liet echter weten dat het er goed uit zag voor haar.

De Randamie liet in haar octagon interview weten dat ze eerst geopereerd moet worden aan haar hand. Aan het Braziliaanse Combate liet Justiano weten dat ze het wel verwacht had dat de toekomstige kampioen haar zou ontwijken.

”Dat was iets dat mijn team en ik al verwacht hadden. Wie er ook kampioen zou worden gaat waarschijnlijk met pensioen of bedenkt iets anders waardoor ze de titel langer kunnen hebben. Daar waren we op voorbereidt.

Gelijk toen er werd verteld dat ik de volgende was, begon ze over een operatie aan haar hand. Dat verandert niks. Ik ben de wereldkampioen of ik nu wel of niet voor de belt vecht.”

De Randamie heeft inmiddels al een statement naar buiten gebracht over alle commoties die er zijn losgekomen rond het gevecht met Holm. Hierin geeft de Nederlander aan dat ze Holm een rematch gunt zodat alle gesprekken rondom het gevecht de doofpot in kunnen. Dit zou betekenen dat ‘Cyborg’ nog meer geduld moet hebben.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Alan Jouban: “Dit is mijn gevecht om de top 10 binnen te komen.”

Alan Jouban is bezig aan een opmars in de UFC weltergewicht divisie. Na drie ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Michael Chiesa en Kevin Lee zullen het main event verzorgen in Oklahoma City op ...

Cub Swanson

Cub Swanson: “Als McGregor er niet was, dan zat Lobov niet in de UFC”

UFC Fight Night Nashville heeft als hoofdgevecht Cub Swanson tegen Artem Lobov. Vele fans ...

(Video) UFC 202 Free Fight: Nate Diaz vs. Michael Johnson

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. 20 augustus staat bij elke ...