Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Germaine de Randamie versloeg Holly Holm voor de eerste UFC-vedergewicht titel van de organisatie. Hierdoor zal Cristiane Justiano automatisch gekoppeld worden aan De Randamie, maar de kersverse kampioen geeft aan eerst geopereerd te moeten worden. Iets wat de Braziliaan al verwacht had.

‘Cyborg’ wees een partij met Holm af voor de aller eerste vedergewicht titel, omdat ze niet genoeg tijd kreeg om zich voor te bereiden voor de partij. Hierdoor kreeg De Randamie de partij waarna de winnaar het uiteindelijk zou opnemen tegen de Braziliaan. Inmiddels heeft ‘Cyborg’ enkele obstakels te overwinnen doordat ze positief was getest. Dana White liet echter weten dat het er goed uit zag voor haar.

De Randamie liet in haar octagon interview weten dat ze eerst geopereerd moet worden aan haar hand. Aan het Braziliaanse Combate liet Justiano weten dat ze het wel verwacht had dat de toekomstige kampioen haar zou ontwijken.

”Dat was iets dat mijn team en ik al verwacht hadden. Wie er ook kampioen zou worden gaat waarschijnlijk met pensioen of bedenkt iets anders waardoor ze de titel langer kunnen hebben. Daar waren we op voorbereidt.

Gelijk toen er werd verteld dat ik de volgende was, begon ze over een operatie aan haar hand. Dat verandert niks. Ik ben de wereldkampioen of ik nu wel of niet voor de belt vecht.”

De Randamie heeft inmiddels al een statement naar buiten gebracht over alle commoties die er zijn losgekomen rond het gevecht met Holm. Hierin geeft de Nederlander aan dat ze Holm een rematch gunt zodat alle gesprekken rondom het gevecht de doofpot in kunnen. Dit zou betekenen dat ‘Cyborg’ nog meer geduld moet hebben.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 211 Embedded: Vlog Series – Episode 5

Een nieuwe aflevering van UFC 211 Embedded met Stipe Miocic, Joanna Jedrzejczyk, Junior dos ...

Michael Bisping

Michael Bisping voorspelt knock-out in de eerste ronde.

De mond van Michael Bisping roert zich weer. De Engelsman voorspelt dat hij Georges ...

Mauricio Rua: “Ik zou hypocriet zijn als ik zou zeggen dat ik de volgende titelkandidaat ben.”

Mauricio 'Shogun' Rua is bezig aan zijn beste UFC-reeks uit zijn carrière. De Braziliaan ...

(Video) Michael Johnson verontschuldigt zich voor zijn gedrag na KO over Porier

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Afgelopen weekend sloten Michael Johnson ...