Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Foto: MMA Weekly

Jessica ‘Bate Estaca’ Andrade koos er zelf voor om nog één partij te vechten voordat ze over een titelgevecht wilde nadenken. Hierdoor stapte ze op UFC Houston met de Invicta FC kampioen Angela ‘Overkill’ Hill de octagon in. Andrade won de partij via een unanimous decision en kan zich nu opmaken voor Joanna Jedrzejczyk.

Naar verluidt mocht Andrade het al opnemen tegen de UFC strogewicht kampioen, maar koos ze er zelf voor om nog één partij mee te pakken. Samen met Hill vochten de dames zich naar de ‘Fight of the Night’ bonus op UFC Houston. Dit komt vooral door de incasseer vermogen van Hill. ‘Bate Estaca’ was geen moment in de problemen en wist Hill drie rondes lang te belagen met een combinaties aan stoten. De Braziliaan geeft aan dat ze nu voor de titel gaat.

”Nu ben ik de Invicta kampioen, ongekroond, maar nog steeds de Invicta kampioen. Nu kom ik achter de UFC-titel aan. Dus Joanna bereid je maar voor.”

Ook Dana White was onder de indruk van de Braziliaan en liet weten dat Andrade inderdaad de volgende uitdager is voor de Poolse kampioen.

”Andrade is zeker de volgende. Als je kijkt hoe ze vanavond vocht, moet je dan maar eens nagaan als die twee tegenover elkaar staan, wat voor oorlog zal dat zijn. Dat gaat een leuk gevecht worden.”

Eerder gaf UFC strogewicht kampioen Joanna Jedrzejczyk aan binnenkort te beginnen aan haar trainingskamp, dus naar verluidt zullen we snel weten wanneer de twee elkaar zullen treffen in de octagon.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Bryan Caraway voelt zich bestolen “Ik zou voor de bantambelt moeten vechten”.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bryan Caraway staat momenteel vijfde ...

BREAKING | Overeem vs Werdum 3 tijdens UFC 213 in Las Vegas

Het lijkt erop dat Alistair Overeem niet het main event zal verzorgen tijdens UFC ...

(Vlog) UFC Embedded 206 – Episode 4

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 206 Embedded is een ...