Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Foto: Scrapdigest

Nick Diaz zijn schorsing zit er inmiddels op, maar hij heeft nog geen gevecht in de planning staan. Onlangs liet Diaz weten eerst zijn situatie te willen verbeteren. UFC-president Dana White heeft hem nu een gevecht met Demian Maia aangeboden en wacht nu af op Diaz’ reactie.

Ondanks zijn absentie is Diaz altijd relevant gebleven en bij terugkomst wilde UFC-weltergewicht kampioen Tyron ‘The Chosen One’ Woodley gelijk met de voormalige Strikeforce kampioen de octagon instappen. Volgens Woodley wees Diaz dit gevecht af omdat hij meer betaald wilde krijgen. De UFC heeft de Stocktonaar Robbie ‘Ruthless’ Lawler aangeboden, maar ook hier wilde Diaz niks van weten. Nu is de UFC afwachtend op Diaz’ reactie op een aanbod om met Demian Maia de octagon in te stappen. In UFC Unfiltered laat White weten dat de UFC met een nieuw bod is gekomen.

”Ik heb Diaz een gevecht met Robbie Lawler aangeboden, maar hij wees dat af. Lawler accepteerde het gevecht maar Nick wees het af, dus ik ben nu iets anders aan het zoeken voor Lawler. Diaz’s team terroriseerde mij dat ze een gevecht wilde zodat ze een partij konden aankondigen tijdens UFC Scramento. Omdat hij daar was, het juiste publiek, en het was dicht bij zijn huis. Dus ze wilde daar een gevecht aankondigen.

Ik zorgde ervoor dat Robbie het gevecht accepteerde, hun wezen het af en daarna heb ik niks meer van ze gehoord.”

White heeft daarna een andere naam genoemd, maar wacht nog steeds af op een reactie.

”Ik heb zojuist een bericht gestuurd naar team Diaz wat ze vinden van een gevecht met Demian Maia. Daar heb ik nog geen reactie op gehad. Als Nick het gevecht niet aanneemt, dan geef ik het aan Jorge [Masvidal].”

Maia wil echter wachten op een titelkans, en verwacht dat hij mag vechten tegen de winnaar tussen Woodley vs. Thompson op UFC 209.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Fight Announcements Recap Week 14 (2016).

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Ook deze week ...

EPIC Hangout #044: Wat wij verwachten van UFC Rotterdam

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vanavond om 22:00 is het ...

(VIDEO) Fight Night Phoenix Free Fight: BJ Penn vs Kenny Florian

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Op 15 januari keer de ...