Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Foto: Fight Sports

Dana White is op zijn woorden terug gekomen en geeft in UFC Unfiltered aan dat Jon ‘Bones’ Jones na zijn schorsing waarschijnlijk gelijk voor de titel mag vechten. Jones zit momenteel een schorsing uit tot juli. Hij zal dus gelijk de octagon instappen tegen de winnaar van Cormier vs. Johnson.

Nadat Jones van UFC 200 gehaald werd omdat hij positief was getest voor verboden middelen, hield UFC-president geen blad voor de mond. White gaf aan dat hij geen evenement meer ging organiseren met Jones als main event, omdat hij niet te vertrouwen was. Enkele maanden later is de UFC-president helemaal van mening verandert.

”Jon Jones keert terug rond juli, dus de timing is dan perfect. Ik heb nog niet met hem gesproken. Ik heb niet meer met Jones gesproken sinds UFC 200. Afhangend hoe Jones eraan toe is, en of zijn hoofd erna staat, ga ik ervanuit dat hij gelijk terugkomt om zijn titel terug te winnen.”

Dit zal dan de tweede keer zijn dat Jones bij terugkomst een titelgevecht krijgt. Na zijn hit and run schorsing mocht hij ook gelijk de octagon instappen met Daniel ‘DC’ Cormier. Echter, raakte de UFC lichtzwaargewicht kampioen geblesseerd, en vocht Jones voor de interim titel tegen Ovince Saint. Preux. Deze won hij via een unanimous decision. White geeft aan dat een andere gevecht niet logisch zal zijn voor Jones.


”Het probleem met deze sport is, dat er geen makkelijk gevecht is. Als je dan toch teruggaat om het weer te proberen, ga dan in ieder geval voor de titel vechten. Iedereen zegt nu ook dat Ronda [Rousey] een makkelijke partij moest kiezen om er weer in te komen. Er zijn geen makkelijke partijen. Als je in de top vijf zit van de wereld, dan is iedereen goed. Wat je dan zeker niet wil, is verliezen van iemand die 8e,9e of 10e gerankt staat. Daardoor raak je gelijk je goede positie kwijt, dus dat slaat nergens op dan.”

Gezien Jones één van de grootste sterren is van de UFC op dit moment, Ronda Rousey waarschijnlijk gaat stoppen en Conor McGregor vol voor zijn bokspartij gaat, zal een titelgevecht met de voormalige lichtzwaargewicht kampioen één van de grootste partijen zijn die White kan organiseren dit jaar. Eerst vechten Cormier en Anthony Johnson het uit op UFC 210. Daarna zal Jones weten tegen wie hij zal terugkeren in de octagon.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Wat moet de UFC nu met ‘Cyborg’?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Cristiane ‘Cyborg’ Justino heeft afgelopen ...

Dana White: “Wat is Nate Diaz waard zonder Conor McGregor?“

Dana White laat weten dat Nate Diaz niet in de positie zit om dergelijke ...

Who`s Next ?!? UFC 195: Lawler vs. Condit

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. ‘s-Hertogenbosch – In deze rubriek ...

Who`s Next ?!? UFC Fight Night: Magny vs. Gastelum

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC Fight Night 78: Magny ...