Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Foto: MMA Fighting

Yoel ‘Soldier of God’ Romero versloeg Chris ‘The All-American’ verwoestend op UFC 205 via een vliegende knie in de Madison Square Garden. Michael ‘The Count’ Bisping wil echter niet de octagon instappen. UFC-president Dana White geeft aan dat Romero een titelgevecht verdient.

De Cubaan is nog ongeslagen in de UFC, en is bezig met acht achtereenvolgende overwinningen. In deze reeks staan grote namens zoals Tim Kennedy, Lyoto Machida, Ronaldo Souza en Chris Weidman. Na zijn overwinning op Weidman in New York leek niet meer in titelgevecht in de weg te staan. Echter, wil de huidige UFC-middengewicht Michael Bisping niet vechten tegen de ‘Soldier of God’ doordat hij in het verleden geschorst was voor verboden middelen. Dana White laat nu weten dat Romero een titelgevecht verdient.

”Yoel Romero is al lang aan het wachten op een kans voor de titel. Bisping wilde een rematch doen met Dan Henderson. Het zou Hendersons laatste gevecht worden, ik heb altijd respect voor Henderson gehad en ik vond dat hij dat verdiende. Hij [Henderson] is iemand die tegen iedereen heeft gevochten. Nu we dat hebben gedaan moet hij [Bisping] zijn titel verdedigen tegen de nr. 1 uitdager [Romero].

Als je kijk wat Romero met Weidman heeft gedaan, dan verdient hij het zeker.”

Bisping gaf aan dat hij het gevecht wil waar hij het meeste mee kan verdienen. Als dat het geval is bij Romero dan is hij bereidt de octagon in te stappen met de ‘Soldier of God’. Zo niet, dan moet Romero maar wachten volgens de Engelsman. Bisping is nog herstellende van een knie operatie, en kan pas rond mei weer vechten.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Nick Diaz klaar om weer te vechten

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Nick Diaz heeft niet meer ...

Chris Weidman is geblesseerd, wie zal hem vervangen tijdens UFC 199?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Chris Weidman zou tijdens UFC ...

(Video) UFC 203 Embedded: Episode 1

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De UFC komt weer met ...

Tyron Woodley en Michael Bisping sluiten akkoord over superfight op 180 pond

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Afgelopen weekend liet Amanda Nunes ...