Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Foto: Scrap Digest

Demetrious ‘Mighty Mouse’ Johnson is de pound-for-pound nr.1 vechter van de UFC, en zoekt altijd naar nieuwe uitdagingen. De vlieggewicht kampioen laat weten dat hij bereidt is te vechten tegen UFC bantamgewicht kampioen Cody ‘No Love’ Garbrandt, maar alles als dat betekent dat het de grootste payday uit zijn carrière betekent.

‘Mighty Mouse’ is met negen titelverdedigingen nog één verdediging verwijdert om gelijk te komen met Anderson ‘The Spider’ Silva [10]. Johnson geeft aan dat hij open staat om een twee divisie kampioen te worden. Hij zal alleen vechten tegen Garbrandt als het de grootste payday uit zijn carrière zal zijn.

”Ja zeer zeker, als het geld juist is. Weet je, het komt altijd neer op het geld. Ik moet wel een prikkel krijgen om een divisie naar boven te stappen. Als je kijkt naar de beste atleten in de wereld, een goed voorbeeld is Usain Bolt, hij rent de 100 – en 200 meter elke keer op de Olympische Spelen waar hij iedere keer zijn record verbreekt. Maar niemand zegt tegen hem…’Waarom ren je de 400 niet? Gezien je toch zo snel bent.’… Dat is omdat hij zich focust op zijn vakgebied, en dat is om zijn eigen record verbreken, en dat is wat ik ook wil. Ik probeer mijn record te verbreken, en mezelf altijd te ontwikkelen. Mezelf ontwikkelen en Anderson Silva’s record verbreken.”

Garbrandt versloeg Dominick ‘The Dominator’ Cruz op UFC 207 afgelopen december. ‘No Love’ zal nu als coach fungeren in het nieuwe seizoen van The Ultimate Fighter waarin hij het opneemt tegen voormalig teamgenoot TJ Dillashaw.

Johnson’s laatste verliespartij was tegen Cruz voor de bantamgewicht titel in 2011. Na dit gevecht stapte ‘Mighty Mouse’ over naar vlieggewicht waar hij op één gelijkspel in zijn debuutgevecht na alles heeft gewonnen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Cormier

UFC lichtzwaargewicht kampioen Daniel Cormier haalt uit naar Jon Jones

Het lijkt alsof Daniel Cormier toch blijft denken aan Jon Jones. Zie je de ...

UFC Orlando: Road to the Octagon

De UFC-trein raast door en opent haar deuren aankomend weekend in Orlando. Josh Emmett ...

Ierse vechters op UFC Fight Night: Poirier vs. Duffy

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Dat Ierland een populair land is bij ...

UFC 210 Cormier vs. Johnson II Recap

Daniel Cormier wist zijn UFC lichtzwaargewicht titel te verdedigen, en Gegard Mousasi wist een ...