Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Foto: MMA Fighting

Dennis ‘The Menace’ Bermudez hoopte via Chan Sung ‘The Korean Zombie’ Jung een grote stap te maken richting de UFC vedergewicht titel. Helaas verliep het iets anders af voor Bermudez, en was de partij na één ronde al voorbij. ‘The Menace’ vindt dat Herb Dean de partij te vroeg gestopt heeft.

Bermudez kwam via The Ultimate Fighter de UFC binnen. In de finale verloor hij van Diego Brandao, maar hij herpakte zich en wist zeven opeenvolgende partijen te winnen. Waaronder UFC interim vedergewicht kampioen Max ‘Blessed’ Holloway. Nadat Ricardo Lamas en Jeremy Stephens hem wisten te verslaan wist Bermudez zich wederom te herpakken, en hoopte hij via ‘The Korean Zombie’ zijn laatste grote stap te maken naar een titelgevecht.

In de post fight persconferentie geeft Bermudez aan dat hij het niet eens was met de beslissing van Herb Dean om de partij te stoppen.

”Ik vond dat de partij iets te vroeg is gestopt. Ik weet dat ik op Herb’ been lag, en dat Jung mij probeerde te slaan, dus ik sloeg terug. Ik denk gewoon dat Herb…ik weet dat Herb gewoon zijn werk deed om ons veilig te houden.

Maar toch, ik had een groot platform om een grote stap te zetten naar de top, maar het mocht vanavond niet zo zijn.”

Voor Bermudez betekent dit dat hij opnieuw een weg naar boven moet vinden, en Jung laat na een lange afwezigheid gelijk zien dat hij nog steeds één van de sterkhouders is in de vedergewicht klasse.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Georges St-Pierre zal definitief niet op UFC 206 in Toronto staan

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De welterweight ‘Kingpin’ Georges St-Pierre ...

Tecia Torres: “De UFC had een vlieggewicht divisie moeten openen”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMA Mad Tecia Torres ...

Travis Browne: ”Edmond Tarverdyan is nog steeds mijn coach.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMA Fighting Travis ‘Hapa’ ...