Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


Derek Brunson nam een gevecht met Anderson ‘The Spider’ Silva aan op korte termijn en verloor de partij uiteindelijk via een unanimous decision. De Amerikaan laat via social media weten dat hij de beste aller tijden overklast had. Vervolgens bespot hij de juryleden door een afbeelding te plaatsen van blinde zangers.

Brunson verloor in november van Robert Whittaker via een technische knock out en wilde de mogelijkheid om tegen Silva te vechten niet laten gaan. Brunson keert zich tot Facebook om zijn onvrede te uitten naar de beslissing van de jury leden.

”Wow ongelooflijk. Ik stop mijn hart en ziel erin voor drie weken, en dan wordt het van me afgepakt. Ik heb zojuist de beste aller tijden overklast. #UFC208”

Via Twitter plaats Brunson een afbeelding van de blinde zangers Ray Charles en Stevie Wonder die de jury moeten voorstellen.

 
”Ik wist het, smh [shaking my head]. #UFC208”
 
Brunson vecht al sinds 2012 voor de organisatie, en stapte tegen Silva voor de tiende keer de octagon in. De Amerikaan wist zeven partijen te winnen en versloeg onder andere Chris Leben, Lorenz Larkin en Uriah Hall. Hij moest het afleggen tegen Yoel Romero, Robert Whittaker en zijn onlangs verloren partij tegen Silva.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Anderson Silva heeft verlies tegen Michael Bisping nog steeds niet verwerkt

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In februari van dit jaar ...

UFC 204 Talk Before The Walk: Ovince Saint-Preux vs Jimi Manuwa

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 204: Bisping vs Henderson ...