Derrick Lewis
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: MMA Fighting

Er is nooit een saai moment wanneer Derrick Lewis aan het woord is. De zwaargewicht liet gisteren weer van zich horen. ‘The Black Beast‘ was te gast bij The MMA Hour, en had zoals gewoonlijk weer een paar grappige soundbites. Lewis baarde opzien bij zijn interview, onmiddellijk na het gevecht met Travis Browne op UFC Halifax. Zo liet hij openlijk weten dat hij tijdens het gevecht zijn buik vasthield, omdat hij bang was dat hij zijn ontlasting los zou laten. Maar dat was nog niet alles. ‘The Black Beast‘ strooide nog wat zout in de wonden van Browne door te vragen naar diens vriendin Ronda Rousey: “Where’s Ronda’s fine ass at?!” De vechter is overigens op social media nog steeds bezig met het paaien van Rousey. Zo postte hij al verschillende gefotoshopte foto’s, waarop hij te zien is met ‘Rowdy‘. Het was echter niet louter goed nieuws voor Lewis: hij brak in het gevecht met Travis Browne zijn voet, en heeft aangekondigd voorlopig even rust te nemen.

Foto: MMA Fighting

Bij The MMA Hour oogde Lewis via Skype ultra relaxed. Zo dronk hij op z’n gemak een biertje terwijl hij antwoord gaf op de vragen van Ariel Helwani. De journalist ziet een gevecht tussen Lewis en zwaargewicht prospect Francis Ngannou wel zitten, en ‘The Black Beast‘ staat daar zeker niet onwelwillend tegenover:

Ja hoor, ik wil wel tegen hem vechten. Hij is erg goed. Dit is Amerika, je weet dat ze graag black-on-black geweld zien. Ze houden daar echt van. Ik ga het ze geven.”

Maar eigenlijk wil Lewis eerst een ander gevecht. Hij is van mening dat een gevecht met Ngannou hem op dit moment niet verder gaat brengen. Liever wil hij zich gaan meten met een andere zwaargewicht, Mark Hunt. Hij zal zaterdag dus met grote interesse naar diens duel met Alistair Overeem gaan kijken:

“Ik en Francis staan op de ranking dicht bij elkaar, dus ik wil eigenlijk tegen iemand vechten die een grotere uitdaging is. Ik vind dat Mark Hunt een grotere uitdaging is. Als ik Francis versla, worden mijn stats er niet beter van, en ik kom niet dichter in de buurt van een titelshot. Hij heeft nog niet tegen de top boys van de divisie gevochten. Hij heeft slechts tegen eentje gevochten. Maar hij is op het moment wel dwars door iedereen heen aan het gaan.”

Lewis had ook nog wat dingen te zeggen over zijn laatste gevecht en over het feit dat scheidsrechter Mario Yamasaki het gevecht wat laat stopte. ‘The Black Beast‘ kon Travis Browne nog een paar flinke rammen geven, terwijl ‘Hapa‘ ogenschijnlijk al knockout was. Niet dat Lewis daar rouwig om was. Integendeel:

“Ik was blij dat het gevecht zo eindigde. Vooral na die eerste ronde. Hij zag er goed uit, en ik was blij dat hij iedereen kon laten zien dat hij weer een beetje de oude Travis was. Ik wilde niet gelijk in de eerste ronde die gozer slopen. Ik wilde niet dat er weer kritiek zou komen in de trent van: ‘oh hij traint nog met Edmond Tarverdyan, en dat dat de reden was dat Derrick deed wat hij deed. Ik wilde dat Travis de beste voorbereiding van zijn leven had. Ik wilde absoluut geen excuses, want ik geloof dat in deze divisie alleen hij en Cain Velasquez me echt problemen kunnen geven. Travis is meer een licht zwaargewicht, want hij beweegt goed, en hij is heel technisch. Hij beweegt zeker niet als een zwaargewicht. Ik geloof echt dat alleen hij en Cain me serieuze problemen kunnen geven.”

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 218 Embedded: Vlog Series – Episode 1

UFC Embedded is terug met een nieuwe reeks aan vlog series. In deze editie ...

Alistair Overeem: de reis naar de titel

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande zaterdagnacht mag Alistair Overeem ...

UFC Vancouver resultaten: Pettis stopt BJJ expert Oliveira met een submission

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMAJunkie Voor deze wedstrijd ...

Luke Rockhold

Verbale oorlog tussen Dana White en Luke Rockhold

Dana White heeft opnieuw te maken met een ontevreden vechter. Na Al Iaquinta en ...