Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Alister ‘The Reem’ Overeem heeft al jaren een succesvolle documentaire genaamd; THE REEM. Hierin krijg je een kijkje in het leven van de populaire MMA-vechter, en worden zowel de goede als slechte momenten op beeld gezet. Aflevering 1 van het nieuwste seizoen is vanaf nu beschikbaar via YouTube.

In deze aflevering van ‘THE REEM’ wordt er vooruit gekeken naar zijn titelgevecht met Stipe Miocic. Samen met zijn teamgenoten bespreken ze de gang van zaken terwijl ze naar een gevecht toeleven. Helaas pakte het gevecht niet goed uit voor Overeem en verloor hij van Miocic. De voormalige K-1, Strikeforce en Dream kampioen analyseert zijn partij met de UFC zwaargewicht kampioen, en geeft aan waar het uiteindelijk fout ging.

”2017 hebben we veel gepland staan. We plannen een grote comeback dit jaar. Ik kijk ernaar uit om terug te zijn.”, Alister Overeem

Overeem probeert gelijk weer de weg naar boven te bewandelen en zal op UFC 209 de octagon instappen voor een rematch met Mark ‘The Super Samoan’ Hunt. De Nederlander zal op 4 maart de octagon betreden in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Amerika.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 216: Inside the Octagon – Ferguson vs Lee

Dan Hardy en John Gooden zijn terug voor een nieuwe editie van UFC Inside ...

Ice-Cube: “Als ze ons blij maken dan verplaatsen we wel.”

Floyd Mayweather en Conor McGregor moeten nog één obstakel overbruggen. Ice-Cube heeft namelijk de ...

Fight Night Nashville Free Fight: Saint Preux vs Krylov

Saint Preux hoopt zijn negatieve reeks van drie verliespartijen te doorbreken in Nashville op ...