Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Alister ‘The Reem’ Overeem heeft al jaren een succesvolle documentaire genaamd; THE REEM. Hierin krijg je een kijkje in het leven van de populaire MMA-vechter, en worden zowel de goede als slechte momenten op beeld gezet. Aflevering 1 van het nieuwste seizoen is vanaf nu beschikbaar via YouTube.

In deze aflevering van ‘THE REEM’ wordt er vooruit gekeken naar zijn titelgevecht met Stipe Miocic. Samen met zijn teamgenoten bespreken ze de gang van zaken terwijl ze naar een gevecht toeleven. Helaas pakte het gevecht niet goed uit voor Overeem en verloor hij van Miocic. De voormalige K-1, Strikeforce en Dream kampioen analyseert zijn partij met de UFC zwaargewicht kampioen, en geeft aan waar het uiteindelijk fout ging.

”2017 hebben we veel gepland staan. We plannen een grote comeback dit jaar. Ik kijk ernaar uit om terug te zijn.”, Alister Overeem

Overeem probeert gelijk weer de weg naar boven te bewandelen en zal op UFC 209 de octagon instappen voor een rematch met Mark ‘The Super Samoan’ Hunt. De Nederlander zal op 4 maart de octagon betreden in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Amerika.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Wordt dit de volgende partij van Struve?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Stefan Struve is weer helemaal terug ...

UFC 211 Miocic vs. Dos Santos II Recap

Stipe Miocic moet zijn titel verdedigen tegen Junior dos Santos in de main event ...

Fight Announcements Recap Week 21 (2016).

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Zoals elke week ...

McGregor vs Alvarez tijdens UFC205? Volgens Dana White niet

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Er gaan genoeg geruchten te ...