Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Alister ‘The Reem’ Overeem heeft al jaren een succesvolle documentaire genaamd; THE REEM. Hierin krijg je een kijkje in het leven van de populaire MMA-vechter, en worden zowel de goede als slechte momenten op beeld gezet. Aflevering 1 van het nieuwste seizoen is vanaf nu beschikbaar via YouTube.

In deze aflevering van ‘THE REEM’ wordt er vooruit gekeken naar zijn titelgevecht met Stipe Miocic. Samen met zijn teamgenoten bespreken ze de gang van zaken terwijl ze naar een gevecht toeleven. Helaas pakte het gevecht niet goed uit voor Overeem en verloor hij van Miocic. De voormalige K-1, Strikeforce en Dream kampioen analyseert zijn partij met de UFC zwaargewicht kampioen, en geeft aan waar het uiteindelijk fout ging.

”2017 hebben we veel gepland staan. We plannen een grote comeback dit jaar. Ik kijk ernaar uit om terug te zijn.”, Alister Overeem

Overeem probeert gelijk weer de weg naar boven te bewandelen en zal op UFC 209 de octagon instappen voor een rematch met Mark ‘The Super Samoan’ Hunt. De Nederlander zal op 4 maart de octagon betreden in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Amerika.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Dana White: ”Pettis is te oud en te groot om featherweight nog te halen.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 206 blijft maar tegenslagen ...

Dana White spreekt geruchten Anderson Silva vs George Saint-Pierre tegen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Afgelopen week kwamen de geruchten ...