Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: MMA Fighting

Dustin Poirier had afgelopen zaterdag op UFC 208 een goede dag. Zo boekte hij in een oorlog van drie rondes een overwinning op de taaie Jim Miller, en kreeg ook nog een fight of the night bonus voor zijn goede prestatie. Hij kon echter niet zonder hulp de kooi verlaten, want zijn been was door zijn eigen trappen en de trappen van Jim Miller aan gort. Hij kon na het evenement daardoor ook niet de persconferentie bijwonen, want een bezoek aan het ziekenhuis had meer prioriteit. Gelukkig is gebleken dat er niks gebroken of gescheurd is.

I’m ok no broken bones. Just a lot of pain and swelling https://t.co/rO2QZJNMN1

— The Diamond (@DustinPoirier) 13 februari 2017

The Diamond‘ kijkt echter al verder. Zo is hij al druk in de weer met het vinden van een volgende tegenstander. Het zijn niet bepaald de minste namen die hij in gedachten heeft. Tegenover MMA Junkie Radio verklaarde hij vol bravoure:

“Ik wil Nate Diaz, hoe vind je die?! Blijft hij wachten op Conor McGregor, en verspilt hij de bloei van zijn leven, de bloei van zijn carrière, of wil hij vuisten gooien? Dat is wat ik graag wil weten.” 

Nu zal een gevecht met Nate Diaz niet één-twee-drie te krijgen zijn. De heer Diaz heeft immers al een paar keer verklaard alleen voor een groot gevecht op lichtgewicht weer de kooi in te stappen, en voor minder dan 20 miljoen dollar neemt hij de telefoon niet eens op. Ook heeft Diaz onlangs een gevecht met Eddie Alvarez afgewezen. Is de naam van ‘The Diamond‘ groot genoeg voor Diaz? Op het eerste gezicht zou men zeggen van niet. Maar dat betekent niet dat Poirier het niet wil proberen.
Eerst zal Poirier er een paar maanden uit liggen, zo verklaarde hij zelf tegenover MMA Junkie Radio:

“Ik ga echt niet haasten om binnen een maand weer te gaan vechten, ik ga gewoon mijn tijd nemen. Ik lig er waarschijnlijk drie maanden uit, en kan zo trainen om beter te worden. Ik wil Nate Diaz, en ik wil ook Michael Chiesa. Ik wil iedereen uit de top-10, iedereen die het gevecht maar wil aannemen. Voordat ik tegen Jim Miller vocht, zat ik al achter deze gasten aan.” 

Krijgt ‘The Diamond‘ zijn zin? We wachten gespannen de ontwikkelingen af.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Cub Swanson: Als je iets van me wilt, kom het dan maar halen!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Afgelopen zaterdag tijdens UFC Fight ...

UFC Fight Night 110 Free Fight: Derrick Lewis vs. Ruan Potts

Derrick Lewis wil tegen Mark Hunt zijn zegereeks uitbreiden naar zeven achtereenvolgende overwinningen. Bekijk ...

Anthony Johnson: ”Daniel kan zeggen wat hij wil, maar hij weet wat er aankomt”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: Bloody Elbow Anthony ‘Rumble’ ...