Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Na een afwezigheid van meer dan drie jaar is Georges ‘Rush’ St-Pierre teruggekomen bij de UFC. De beste weltergewicht vechter ooit in de UFC en MMA geeft aan dat de nieuwe GSP beter is dan de oude GSP die gezien werd als aller beste ooit.

In een gesprek met Hayabusa sprak GSP zich voor het eerst uit over zijn terugkeer in de UFC.

”Ik dat het een goed moment is om terug te komen omdat ik nu 35 jaar ben. Zojuist heb ik een kamp afgesloten om te kijken of ik nog steeds van wereldklasse ben, en ik voel dat ik in de beste vorm van mijn leven zit. Veel beter dan dat ik ooit heb gezeten.

De Georges St-Pierre van nu zou de Georges St-Pierre die de beste aller tijden was verslaan. Dus ik kan niet wachten om er weer in te komen om het te laten zien aan de mensen, en om me eigen te testen.”

Hij vocht zijn laatste partij in 2013 op UFC 167 waar hij zijn titel succesvol wist te verdedigen tegen Johny Hendricks. Iets waar menig mensen niet mee eens waren. In zijn octagon interview liet hij onverwachts aan Joe Rogan weten dat hij voor onbepaalde tijd een punt zet achter zijn carrière.

De Canadees is zonder twijfel de beste 170 pond vechter in de geschiedenis van de MMA sport. Hij wist zijn titel negen opeenvolgende keren te verdedigen. Hiermee staat hij gedeeld tweede met vlieggewicht Demetrious Johnson en één plek achter Anderson Silva. ‘Rush’ wordt nog steeds gezien als één van de pond-voor-pond beste vechters ooit.

Aan tegenstanders heeft de Canadees geen gebrek. Namen als Micheal Bisping, Anderson Silva, Conor McGregor, Tyron Woodley en Nick Diaz schieten in het rond. Volgens de bookmakers is middengewicht kampioen Bisping de grootste kanshebber om ‘Rush’ te verwelkomen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) Conor McGregor: “Ik ga hem afmaken in de tweede ronde”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Hoewel fightweek nog niet begonnen ...

Ronda Rousey komt terug naar de UFC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Ja, je leest het goed: ...

UFC Mexico City: Dos Anjos vs. Ferguson : Line-up, uitzendtijden en zenders

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vanavond staan Rafael dos Anjos ...