Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Georges ‘Rush’ St-Pierre is zonder discussie de beste weltergewicht atleet die ooit gevochten heeft in de octagon. Na een ellenlange geruchten, discussies en gesprekken heeft de Canadees officieel een nieuw contract ondertekend bij de UFC.

St-Pierre gaf zijn titel in 2013 vrijwillig op toen hij Johny Hendricks versloeg voor zijn negende achtereenvolgende titel verdediging. Onverwachts besloot de Canadees een stapje terug te doen, en koos hij ervoor om te stoppen terwijl hij nog de beste was. Echter, sprak hij nooit uit dat hij met pensioen ging. Tijdens zijn dominante verdedigingsreeks versloeg hij achtereenvolgens Jon Fitch, BJ Penn, Thiago Alves, Dan Hardy, Josh Koscheck, Jake Shields, Carlos Condit, Nick Diaz en tot slot Johny Hendricks.

Populaire MMA-journalist Ariel Helwani liet via Twitter weten dat GSP officieel terug is.

Het is nog niet bekend gemaakt wanneer en tegen wie GSP zal vechten, maar er wordt verwacht dat hij zijn rentree maakt in de maanden juli, augustus of september. Anderson Silva of Michael Bisping lijken de grootste kanshebbers op een partij met de Canadese MMA-ster.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Preview: Alles wat je moet weten over UFC Fight Night: Hendricks vs. Thompson

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande zaterdagnacht nemen de welterweights ...

Alistair Overeem: “Je kunt zien dat hij zo sterk is als een os.”

Alistair Overeem zal zijn nummer 1 plek verdedigen op UFC 218 tegen Francis Ngannou. ...

Rico Verhoeven: “Ik vind het MMA sparren/trainen leuk. Dus ik wil de kooi instappen.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. EPIC MMA kreeg de mogelijkheid ...

Mark Hunt: “Kom allemaal kijken hoe ik de steroïde gebruikende aap knock out sla.”

Mark Hunt probeert zaterdag tegen Alistair Overeem een statement te maken naar vechters die ...