Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Fight Night Londen heeft er een leuk gevecht bij. Vandaag is bekend geworden dat de UFC Gunnar Nelson vs Alan Jouban heeft toegevoegd aan de fightcard. 


— UFC Europe (@UFCEurope) 14 februari 2017


De card kan op hevige kritiek van vooral Europese en Engelse fans rekenen. Er werd vurig gevraagd om grote namen, maar die bleven uit. Zo schoof de UFC het gevecht tussen Jimi Manuwa en Corey Anderson naar voren als main event. Een aardig gevecht, maar main event waardig? Daar hadden een hoop mensen een hard hoofd in. Het evenement zal ook dienen als afscheid voor local hero Brad ‘One Punch‘ Pickett, die na het gevecht tegen Enrique Briones zijn handschoenen aan de wilgen hangt.

Nu is met Nelson vs Jouban toch nog een aardig co-main event uit de hoge hoed getoverd. De twee weltergewichten hebben elk een verschillende vechtstijl, die schril met elkaar in contrast staan. Nelson. ook wel bekend als trainingspartner en teamgenoot van Conor McGregor, heeft een sterke groundgame, met sterke BJJ skills. Hij zou eigenlijk op Fight Night Belfast samen met Dong Hyun Kim het main event verzorgen, maar een enkelblessure gooide roet in het eten. Beide vechters werden van de kaart gehaald. Gegard Mousasi kon de vrijgekomen plek opvullen, en revanche nemen op Uriah Hall, door hem in de eerste ronde op de grond tot gruis te vermalen. ‘Gunni‘, zoals de IJslander ook wel wordt genoemd, won zijn laatste partij tegen Albert Tumenov, daarvoor verloor hij van Demian Maia. Wat absoluut geen schande is.

Nelson liet zich tegenover MMA Frettir uit over het aankomende gevecht:

Ik ben blij dat ik dit gevecht heb gekregen. We waren op zoek naar iemand die hoog op de ranking stond, eerlijk gezegd. Maar ik heb bijna een jaar niet gevochten en ik wilde iemand wilde die op de ranking stond, echter was er niemand beschikbaar. We probeerden vijf vechters te regelen, maar ze zijn allemaal geblesseerd. Het is werkelijk ongelofelijk dat er zoveel jongens geblesseerd zijn. Maar Jouban is echt een goede vechter. Ik onderschat hem zeker niet. Hij heeft drie gevechten achter elkaar gewonnen, en is een veelzijdige vechter. Het is alleen jammer dat ie zo’n mooi gezicht heeft. Ik zal me waarschijnlijk schuldig voelen als ik hem in het gezicht sla. Ik zal even goed moeten nadenken hoe ik dit ga aanpakken.

Can @GunniNelson snap Alan Jouban’s win streak at #UFCLondon? pic.twitter.com/ymJUSVeyx0

— UFC Europe (@UFCEurope) 14 februari 2017

Alan Jouban is aan een sterke reeks bezig. Hij won zijn laatste drie partijen in de UFC, tegen achteréénvolgend Mike Perry, Belal Muhammed en Brendan O’Reilly. Daarvoor verloor hij van Albert Tumenov, een vechter waar Nelson van won.

UFC Fight Night Londen zal op 18 maart in de de O2 Arena in Londen plaatsvinden.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) UFC 197: Free Fight met Jon Jones en Ovince Saint Preux.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Dit weekend staat de Light ...

UFC 208: Inside the Octagon – Silva vs. Brunson

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In UFC Inside the Octagon ...

Germaine de Randamie

Germaine de Randamie reageert via social media zelf op kritiek

Germaine de Randamie reageert opnieuw, dit keer op de ontstane kritiek na haar aankondiging ...