Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: MMA Fighting

Het is alweer een hele tijd geleden dat we legende Georges St. Pierre aan het werk hebben gezien. Dat betekent echter niet dat de Canadees uit het hart is verdwenen. Out of sight is niet per se out of heart. GSP blijft ons prikkelen met openbare verschijningen en nieuws omtrent zijn terugkeer.

Zo is ‘Rush’ één van de leidende figuren van de vechter organisatie MMAAA, die onder leiding staat van Tim Kennedy, en vechters als Donald Cerrone, Cain Velasquez en TJ Dillashaw ook tot de blikvangers mag rekenen.

St. Pierre kwam ook in het nieuws omdat de onderhandelingen tussen hem en de UFC in een impasse waren belandt. En de voormalig weltergewicht kampioen verklaarde zichzelf prompt een vrij man, iets wat door de UFC natuurlijk werd bestreden. Het grote struikelblok in de onderhandelingen tussen de twee partijen blijkt de sponsorschap deal die de UFC met Reebok heeft. GSP zou graag getooid in zijn eigen outfit met zijn eigen sponsors erop zich richting de octagon willen begeven. Iets wat dus niet kan door de deal met Reebok.

GSP veroorzaakte een hoop geruchten doordat hij ook werd gesignaleerd bij Bellator. Zou de vechter echt de UFC de rug toekeren en naar de grootste rivaal gaan?

Er waren een hoop vechters die lucht kregen van een naderende terugkeer van ‘Rush.’ Zo wilden Tyron Woodley en Michael Bisping de Canadees wel weer welkom heten in de octagon. De UFC mistte een grote kans door GSP niet voor UFC 206 in Toronto te boeken. Toen het titelgevecht van Daniel Cormier tegen Anthony Johnson ook nog eens uitviel, leek de fightcard gedoemd te mislukken.

Er lijkt nu een kleine doorbraak in de impasse tussen de UFC en GSP te zijn gekomen. Dana White verklaarde in een interview met Aaron Bronsteter van de Canadese zender TSN het volgende:

We zijn waar we altijd zijn met GSP. We zijn nog steeds aan het praten. We zijn al ruim een jaar met hem aan het praten. We hebben alle dingen tussen ons rechtgetrokken. Ik weet het nog niet allemaal. We zullen zien wat er gebeurd.” 

Naarmate de tijd verstrijkt, des te onwaarschijnlijker een terugkeer van de legende lijkt. De UFC is echter naarstig op zoek naar blikvangers, en naar vechters die in hun eentje een pay-per-view kunnen verkopen. GSP is zo’n iemand, en dus lijkt het essentieel voor de UFC om zo snel mogelijk tot een overeenkomst met de Canadees te komen. Komt GSP snel terug?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Mike Tyson betreedt de octagon in EA UFC 2

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Er zullen twee versies van ...

Voormalig kampioen Esparza gefocust op haar partij met Calvillo.

Voormalig kampioen Esparza klaar voor haar partij tegen Calvillo van morgenavond.

Heavyweight vechter Jared Rosholt ontslagen.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Jared ‘The Big Show’ Rosholt ...

(Video) Een blik vooraf op UFC 203

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Neem een blik vooraf op ...