Jedrzejczyk vs Andrade UFC 211
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Sportline

De kogel is door de kerk. Waar er eerst nog sprake was van hardnekkig gerucht, heeft de UFC vandaag bevestigd dat de twee strogewichten op UFC 211 tegen elkaar gaan vechten. Jedrzejczyk ontkende eerst nog het gerucht, maar nu blijkt dus dat ze de fans in het ooitje heeft genomen.

 

De Braziliaanse kon weleens de zwaarste tegenstander voor JJ gaan worden. ‘Bate Estaca‘ maakte onlangs op UFC Fight Night Houston een  hele sterke indruk in de partij tegen Angela Hill. Joanna Jedrzejczyk behoeft natuurlijk geen introductie. De kampioene verdedigde haar titel al vier keer op een rij, als laatste tegen landgenote Karolina Kowalkiewicz. Andrade heeft echter de hardste stoten van de strogewicht divisie, niets voor niets wordt zij soms gekscherend als de vrouwelijke John Lineker neergezet. Kan zij met haar eigen ‘hands of stone‘ een einde maken aan de heerschappij van de Poolse? Of is Jedrzejczyk, zoals gewoonlijk, een klasse te goed voor haar tegenstander? We gaan het meemaken op UFC 211 in Dallas. Het evenement gaat op 13 mei plaatsvinden, en heeft als main event Stipe Miocic vs Junior Dos Santos.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Cyborg vs Anderson voor de titel van de Randamie?

Het lijkt erop dat Cris Cyborg en Megan Anderson zullen vechten voor de vedergewicht ...

Mark Hunt: “Kom allemaal kijken hoe ik de steroïde gebruikende aap knock out sla.”

Mark Hunt probeert zaterdag tegen Alistair Overeem een statement te maken naar vechters die ...

UFC laat 10 vechters gaan

Brandon Thatch en Li Jingliang zitten bij de laatste golf aan vechters die de ...

UFC 216 Embedded: Vlog Series – Episode 2

Een nieuwe aflevering van UFC 216 Embedded met Tony Ferguson, Kevin Lee, Demetrious Johnson, ...