Jedrzejczyk vs Andrade UFC 211
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Sportline

De kogel is door de kerk. Waar er eerst nog sprake was van hardnekkig gerucht, heeft de UFC vandaag bevestigd dat de twee strogewichten op UFC 211 tegen elkaar gaan vechten. Jedrzejczyk ontkende eerst nog het gerucht, maar nu blijkt dus dat ze de fans in het ooitje heeft genomen.

 

De Braziliaanse kon weleens de zwaarste tegenstander voor JJ gaan worden. ‘Bate Estaca‘ maakte onlangs op UFC Fight Night Houston een  hele sterke indruk in de partij tegen Angela Hill. Joanna Jedrzejczyk behoeft natuurlijk geen introductie. De kampioene verdedigde haar titel al vier keer op een rij, als laatste tegen landgenote Karolina Kowalkiewicz. Andrade heeft echter de hardste stoten van de strogewicht divisie, niets voor niets wordt zij soms gekscherend als de vrouwelijke John Lineker neergezet. Kan zij met haar eigen ‘hands of stone‘ een einde maken aan de heerschappij van de Poolse? Of is Jedrzejczyk, zoals gewoonlijk, een klasse te goed voor haar tegenstander? We gaan het meemaken op UFC 211 in Dallas. Het evenement gaat op 13 mei plaatsvinden, en heeft als main event Stipe Miocic vs Junior Dos Santos.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Georges St-Pierre zal definitief niet op UFC 206 in Toronto staan

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De welterweight ‘Kingpin’ Georges St-Pierre ...

(Video) UFC Fight Night Hamburg Free Fight: Arlovski vs. Silva

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Arlovski zal het zaterdag op ...

Conor McGregor in Las Vegas voor onderhandelingen met Mayweather, NAC en UFC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Het gonst al maanden van de ...

UFC 208 Free Fight: Germaine de Randamie vs. Anna Elmose

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Germaine ‘The Iron Lady’ de ...