Jedrzejczyk vs Andrade UFC 211
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Sportline

De kogel is door de kerk. Waar er eerst nog sprake was van hardnekkig gerucht, heeft de UFC vandaag bevestigd dat de twee strogewichten op UFC 211 tegen elkaar gaan vechten. Jedrzejczyk ontkende eerst nog het gerucht, maar nu blijkt dus dat ze de fans in het ooitje heeft genomen.

 

De Braziliaanse kon weleens de zwaarste tegenstander voor JJ gaan worden. ‘Bate Estaca‘ maakte onlangs op UFC Fight Night Houston een  hele sterke indruk in de partij tegen Angela Hill. Joanna Jedrzejczyk behoeft natuurlijk geen introductie. De kampioene verdedigde haar titel al vier keer op een rij, als laatste tegen landgenote Karolina Kowalkiewicz. Andrade heeft echter de hardste stoten van de strogewicht divisie, niets voor niets wordt zij soms gekscherend als de vrouwelijke John Lineker neergezet. Kan zij met haar eigen ‘hands of stone‘ een einde maken aan de heerschappij van de Poolse? Of is Jedrzejczyk, zoals gewoonlijk, een klasse te goed voor haar tegenstander? We gaan het meemaken op UFC 211 in Dallas. Het evenement gaat op 13 mei plaatsvinden, en heeft als main event Stipe Miocic vs Junior Dos Santos.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) UFC 203 Free Fight: Fabricio Werdum vs. Cain Velasqeuz

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande zaterdag zal voormalig Heavyweight ...

Germaine de Randamie

Germaine de Randamie vs Marion Reneau op UFC Rotterdam

Germaine de Randamie komt terug. En wel in Rotterdam, tegen Marion Reneau.

Will Brooks

Will Brooks: “Ik geloof dat ik de lichtgewicht kampioen word.”

Will Brooks bruist ondanks slechts drie gevechten in de UFC van het zelfvertrouwen. Ooit ...