Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

UFC 211 lijkt een hele grote card met grote gevechten te worden. Stipe Miocic vs Junior Dos Santos 2 is het main event van de avond, en het zwaargewicht gevecht tussen Fabricio Werdum vs Ben Rothwell maakt ook deel uit de van de fightcard.

Echter is er nu een hardnekkig gerucht boven water komen drijven. Joanna Jedrzejczyk zou waarschijnlijk op UFC 211 het op gaan nemen tegen Jessica Andrade. Volgens een bericht van sport.pl is het gevecht al geboekt, en het bericht is inmiddels overgenomen door MMA Mania.

De UFC heeft echter nog niks bevestigd. Joanna heeft zelf inmiddels ook al gereageerd. Zij schiet het gerucht echter neer. Zou het gevecht dan op UFC 212 in Rio de Janeiro plaatsvinden?

Joanna Jędrzejczyk shoots down rumors of her fighting in Dallas pic.twitter.com/JYrEINgZYC

— Zombie Prophet (@ZPGIFs) 13 februari 2017

Storm in een glas water of een rookgordijn? Wat in ieder geval vast staat is dat het gevecht onvermijdelijk is. Dana White heeft Andrade al aangewezen als eerste uitdager voor de titel. De Braziliaanse is sinds haar overstap naar de strogewicht divisie bezig aan een zeer sterke reeks. Ze won haar laatste drie partijen, en vooral haar laatste partij tegen Angela Hill op UFC Fight Night Houston was er eentje om in te lijsten. ‘Bata Estaca‘ ramde er in de partij lustig op los, en het was een wonder dat ‘Overkill’ Hill de zware combinaties van Andrade kon weerstaan.

WHAT A FIGHT FROM THESE LADIES!! @AngieOverkill vs @jessicammapro they went the distance!! book @joannamma vs Andrade! #UFCHouston pic.twitter.com/MUspvATtGR

— Esha Chanel (@eshaknowsmma_) 5 februari 2017

Het kon voor kampioene Jedrzejczyk weleens de zwaarste tegenstander worden. Andrade lijkt de hardste stoten van de divisie te hebben. Echter heeft de kampioen wel vaker voor hete vuren gestaan. Ze verdedigde al ver keer achter elkaar haar titel, Karolina Kowalkiewicz, Claudia Gadelha, Valerie Letourneau en Jessica Penne moesten allemaal het onderspit delven. De kampioene lijkt in haar prime. Kan Andrade een einde aan de absolute heerschappij van de Poolse maken? We zullen nog even af moeten wachten op welk evenement de twee onvriendelijkheden gaan uitwisselen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Edson Barboza

Edson Barboza: “Als ik win, wil ik tegen Tony Ferguson voor de interim belt.”

Morgennacht vecht Edson Barboza tegen Beneil Dariush. De Braziliaan kon bij een overwinning weleens ...

Jimmie Rivera

Jimmie Rivera kijkt reikhalzend uit naar partij met Dominick Cruz

Jimmie Rivera is erg te spreken over zijn volgende partij tegen Dominick Cruz.

Weekly Fight Announcements: UFC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...