Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Jose Aldo ‘Junior’ zal zijn titel voor het eerst verdedigen in zijn tweede termijn als UFC-vedergewicht kampioen. Op UFC 212 neemt hij het op tegen interim kampioen Max ‘Blessed’ Holloway. De Braziliaan werd benoemd tot kampioen nadat McGregor de belt moest inleveren om verder te gaan in de lichtgewicht divisie.

In Rio de Janeiro zullen de beide vedergewicht atleten uitmaken wie de echte kampioen zal zijn van de 145 pond divisie. Aldo kreeg de titel zonder ervoor te vechten en Holloway wist de interim titel te bemachtigen via een onderlinge confrontatie met Anthony ‘Showtime’ Pettis. Ook al is de Hawaiiaan bezig aan een zege reeks van tien partijen, beschouwd ‘Junior’ Holloway niet als complete vechter.

”Hij is een grote jongen, maar ik heb ook een goed bereik. Het is geen probleem. Het is slechts een paar centimeter. Hij heeft een voordeel door langer te zijn dan ik, maar hij is verder niet specifiek een expert in iets. Hij is een kickbokser, daar is hij gevarieerd, maar zijn Jiu-jitsu is niet speciaal. Hij is geen complete vechter, maar hij is wel agressief en gevaarlijk.”

Het oorspronkelijke idee was om de twee het uit te laten vechten op UFC 208, maar beide beschuldigde elkaar dat het niet door is gegaan. Aldo gaf aan dat Holloway zijn uitje naar Disneyland niet wilde verzetten en Holloway bleef maar roepen dat Aldo nergens te vinden was, en hoopte een rage te beginnen met de hashtag ‘Waar is Waldo?’.

Uiteindelijk is de confrontatie gepland voor UFC 212 in Rio de Janeiro op 3 juni. Het HSBC Arena zal hier het strijdtoneel zijn.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Weekly Fight Announcements: UFC

Voormalig titeluitdagers Henry Cejudo en Wilson Reis zullen samen de octagon instappen op UFC ...

Jorge Masvidal: “Ik zie de bitch in Cowboy’s ogen”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: UFC Jorge Masvidal vecht ...

UFC Fight Night 120 Poirier vs. Pettis Recap

Dustin Poirier en Anthony Pettis vochten een bloederige Fight of the Night uit op ...

Mousasi: Pound for Pound – Aflevering 01

Bekijk hier de eerste aflevering van de nieuwe online docu Mousasi: Pound for Pound