Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Youtube

Het ziet er naar uit dat de vedergewicht titel en de interim-vedergewicht titel samengevoegd gaan worden. Gisteren is bekend geworden dat Jose Aldo en Max Holloway eindelijk tegen elkaar gaan vechten. De heren gaan dit doen op UFC 212 in Brazilië. Journalist Brett Okamoto bracht het nieuws als eerste, al snel gevolgd door Flocombat.

Just taped 5ive Rounds with guest @danawhite. He told me Aldo vs. Holloway is a done deal … but couldn’t remember the date.

— Brett Okamoto (@bokamotoESPN) 10 februari 2017

Holloway is al een tijdje op zoek naar een gevecht met ‘Waldo‘, zoals hij de Braziliaan denigrerend noemt. Op UFC 206 won hij de interim-vedergewicht titel door Anthony Pettis technisch knockout te slaan, en vroeg daarna onmiddellijk om een gevecht met de 145 pond kampioen. Echter was Holloway zelf druk in de weer met allerlei andere zaken. Zo was er de voetblessure die de Hawaïaanse vechter aan het gevecht met Pettis overhield. Daarna wilde ‘Blessed‘ even wat tijd voor zichzelf en zijn familie opnemen. En tenslotte was er nog de filmrol die de vurige vechter aannam. Holloway gaat zijn opwachting maken in de de film ‘Den of Thiemes’, en zal in de film een rol gaan spelen naast Gerard Butler en 50 cent. Volgens Holloway zelf was hij het zat om op Aldo te wachten. Tegenover MMA Junkie verklaarde hij:

Het duurt zo lang met die gast, ik moest wel iets anders gaan doen. We hebben nu nog wat langer tijd om hem te vinden. Ik ga in deze film spelen, en nu hebben jullie wat meer tijd om hem te vinden.”

Het lijkt erop dat ‘Waldo‘ gevonden is. Maar volgens de Braziliaan zelf was hij niet aan het schuilen. Zijn locatie was voor iedereen welbekend, zo verklaarde hij ook tegenover Combate:

“Kom maar naar het strand van Flamengo, want daar ben ik. Ik ben op elke dag klaar om te vechten. Ik was al in training maar we zullen zien. Kom maar naar het strand.”

Aldo was zelf echter ook bezig om allerlei andere plannetjes tot leven te wekken. Zo wilde hij eigenlijk een gewichtsklasse hoger gaan vechten, tegen Khabib Nurmagomedov, of tegen Tony Ferguson, om zo eindelijk weer een date met Conor McGregor te verkrijgen. Want dat wil de Braziliaan, zoals iedereen weet, het graagst van allemaal. Op UFC 194 werd hij in 13 seconden knockout geslagen door de Ier, en dat zou hij heel graag recht willen zetten. Echter is een gevecht met Jose Aldo voor McGregor niet aan de orde. De Braziliaan zal genoegen moeten nemen met Max Holloway. UFC 212 zal op 3 juni in Rio de Janeiro plaats gaan vinden.

#UFC212 heads to Rio for the featherweight title between @JoseAldoJunior & @BlessedMMA! pic.twitter.com/Pzx1HRjIYg

— UFC (@ufc) 12 februari 2017

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Demetrious Johnson heeft na Ray Borg nog twee vlieggewichten op het oog

Demetrious Johnson heeft nog twee vlieggewichten op het oog voordat hij een mogelijke stap ...

Miesha Tate: ”UFC 200 was de slechtste prestatie uit mijn carrière.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Miesha ‘Cupcake’ Tate won zeer ...

Michael Chiesa

Michael Chiesa: “Het is hypocriet van Tony dat hij nu niet tegen me wil vechten.”

Michael Chiesa is not amused dat Tony Ferguson niet tegen hem wil vechten. Tegenover ...