Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Derrick ‘The Black Beast’ Lewis versloeg Travis ‘Hapa’ Browne tijdens UFC Fight Night 105 in Halifax, Canada. Lewis maakte in zijn octagon interview met Brian Stann opmerkingen over Browne’s huiselijk geweld beschuldigingen. Ook liet hij weten dat hij blij was dat scheidsrechter Mario Yamasaki de partij iets te lang door liet gaan.

Al in de eerste ronde leek Lewis het zwaar te hebben nadat een trap van Browne landde in de maag bij ‘The Black Beast’. Lewis hield meerdere keren zijn hand voor zijn buik, en ontweek de confrontatie wanneer hij weer een trap kreeg in zijn maag. Echter, ontkrachtte hij dat hij pijn had in zijn octagon interview.

”Ik moet gewoon nummer 2 doen, dat is alles. Het doet niet echt pijn door die trap. Ik moet gewoon boo boo [poepen].”

Zoals het leek wist Lewis zich door de ‘pijn’ heen te vechten om Browne vervolgens te verslaan. Lewis haalt Browne’s huiselijk geweld beschuldigingen weer naar boven om aan te geven dat hij geen echte man is.

”Ik wist gewoon dat ik er meer voor wilde doen dan hem. Hij noemt zichzelf een man, maar hij houdt ervan om zijn handen op vrouwen te leggen. Dus vergeet die gast. Ik heb meer hart voor de sport dan hij. Waar hangt die lekkere Ronda Rousey uit?”

‘The Black Beast’ vocht zijn vijfde partij binnen één jaar en geeft aan even rust nodig te hebben.

”Ik heb een pauze nodig. Ik voel gewoon dat ik er even tussenuit moet. Ik wil er niks over horen dat ik de volgende drie maanden niet ga vechten. Ik was zeker overtraind. Plus, alle trainingen en sex die ik gehad heb. Mijn lichaam moet er even tussenuit.”

Joe Rogan is één van de personen die vond dat Mario Yamasaki de partij te lang liet doorgaan. Lewis liet tijdens de post fight persconferentie weten dat hij hier wel blij mee was.

”Ik waardeer het. Waar is Yamasaki? Ik waardeer het. Ik waardeer het dat hij het gevecht iets langer dan nodig was liet doorgaan. Ik wilde mijn woede er gewoon uitslaan op Travis’ gezicht omdat hij vrouwen slaat. Dus ik waardeer het dat hij het door liet gaan.”

De overwinning op Browne betekende de zesde achtereenvolgende overwinning voor Lewis. Eerder wist hij Viktor Pesta, Damian Grabowski, Gabriel Gonzaga, Roy Nelson en Shamil Abdurakhimov te verslaan.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

driehoeksverhouding

Cormier, Jones en Manuwa: een nieuwe driehoeksverhouding?

Daniel Cormier en Jon Jones zullen altijd in één adem met elkaar genoemd worden. ...

Is de terugkeer van Carlos Condit aanstaande?

Het lijkt erop dat Carlos Condit snel zijn rentree in de UFC gaat maken.

John Kavanagh: ”Het is belachelijk dat Conor gestript is van zijn FW-titel.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.  Conor ‘The Nottorious’ McGregor’s hoofdcoach ...

Michael Bisping: ”Anderson Silva is zijn eigen legacy aan het neerhalen.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Anderson Silva won een controversieel gevecht ...