Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De terugkeer van voormalig weltergewicht kampioen Georges ‘Rush’ St-Pierre heeft voor veel beroering gezorgd. De potentiële match-ups komen één voor één naar boven, en een confrontatie tussen Michael ‘The Count’ Bisping en GSP wordt het meest besproken. Yoel Romero’s manager Malki Kawa laat weten dat hij het Bisping niet kwalijk kan nemen als hij voor GSP kiest.

Romero is bezig aan een zegereeks van acht partijen in de middengewicht divisie. Hierin versloeg hij onder andere Derek Brunson, Tim Kennedy, Lyoto Machida, Ronaldo Souza en Chris Weidman. Dit leverde hem een nummer 1 positie op in de ranking. Een plek die recht geeft tot een titelgevecht. Echter, staat dit gevecht op losse schroeven na de rentree van GSP. Kawa kan zich wel verplaatsen in Bisping en zijn keuze voor een financieel aantrekkelijker gevecht.

”Wat ik gezien heb van Mike is dat hij bepaald wat er gaat gebeuren en hij wil een slimme zet maken wat ik hem niet kwalijk kan nemen. Als je de manager bent van Michael Bisping of je bent Michael Bisping en je kunt kiezen tussen iemand die al 2,5 jaar niet meer gevochten heeft, en die je het meeste geld ooit oplevert of tegen iemand die nu waarschijnlijk de engste vechter in de UFC is. Je praat dan over tien gevechten waarvan er negen op knock out gewonnen werden. Ik weet niet of je dan ook tegen deze kerel wil vechten.

Dus ik snap Michael Bisping maar dit ligt ook aan Georges St-Pierre. Eerlijk, als hij zegt …’ik wil op 170 vechten.’… dan kan hij makkelijk afzakken om te vechten tegen Tyron Woodley. Maar kies dan wel tussen Bisping en Woodley. Als je Bisping’s manager bent wie zal je dan kiezen, en als je St-Pierre’s manager bent wie zal je dan kiezen? Aan het einde van de dag zorg je ervoor dat je Yoel Romero en Tyron Woodley zolang mogelijk kunt ontwijken, en dat is het probleem dat we nu hebben.”

Later was Kawa iets directer over Bisping.

”Het maakt mij niet uit wat andere zeggen, hij is Romero sowieso aan het ontwijken. Het is aan mij bevestigt door iedereen van de UFC. Michael Bisping wil niks te maken hebben met Romero op dit moment. Helemaal niet.

Ik zeg niet dat hij noodzakelijkerwijs Romero aan het ontwijken is omdat hij helemaal niet tegen Romero wil vechten. Voor nu denk ik dat hij Romero aan de kant wil zetten. Dan gaat hij vechten tegen GSP, hoopt ie dat hij wint, en dan vecht ie tegen Romero. Als hij niet wint, dan heeft hij in ieder geval veel verdient en dan kan GSP tegen Romero vechten.”

Tot slot laat Kawa weten dat ze geen genoegen nemen met een gevecht die niet om de titel zal gaan. Dus als het daadwerkelijk een confrontatie komt tussen Bisping vs. GSP dan zal het nog even duren voordat Romero weer in de octagon staat.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Nederlanders in de UFC: Wanneer moeten ze weer vechten?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De Nederlandse UFC atleten zijn ...

Junior dos Santos heeft bokspartij met Anthony Joshua op het oog

In navolging van Conor McGregor [Floyd Mayweather] en Jimi Manuwa [David Haye] heeft ook ...