Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

MMA-scheidsrechter Maria Yamasaki krijgt vaker kritiek over zich heen, en dat was op UFC Fight Night 105 in Halifax, Canada niet anders. Direct na het main event lieten MMA-atleten en fans zich gelijk horen via social media over het te lang door laten vechten. Yamasaki steekt de hand in eigen boezem en laat weten dat hij de partij inderdaad eerder moest stoppen.

Derrick ‘The Black Beast’ Lewis wist Travis ‘Hapa’ Browne in de tweede ronde naar het canvas te slaan. De partij was op dat moment al gespeeld, maar Yamasaki gaf niet het sein om te stoppen. Hierdoor kon Lewis vrijblijvend op Browne in blijven slaan. ‘The Black Beast’ gaf in zijn post pres conferentie aan dat hij het waardeerde dat hij door mocht slaan op de Hawaiiaan. In gesprek met MMA Fighting liet de scheidsrechter noteren dat hij een fout had gemaakt.

”In het moment zelf wist ik dat er al twee stoten te veel waren gegeven, maar de reactietijd van een zwaargewicht is anders dan een lichtere vechter. Dus toen Lewis de stoot gaf waar Browne out ging, wist hij nog twee extra stoten te geven voor ik het gevecht kon eindigen. Maar ik had het zonder twijfel eerder moeten stoppen. Iedereen heeft zijn mindere dag dus dit is mijn eigen fout.”

Browne sprak met Yamasaki tijdens het gevecht, en dat kon enige invloed hebben op zijn beslissing.

”Het is moeilijk om iedereen zin zin te geven. Ik probeer zo consistent mogelijk te zijn maar soms lukt dat niet. Ik wilde hem nog een kans geven want eerder in het gevecht ging hij bijna knock out op de voet en toen gaf hij aan…’Het gaat goed, het gaat goed.’… en ik zag dat hij zichzelf probeerde te verdedigen dus liet ik het doorgaan. Maar op de grond ging het te lang door.”

Uiteindelijk steekt Yamasaki zijn hand in eigen boezem.

”Er is hier geen excuus voor. Ik weet dat ik de partij eerder moest stoppen, maar het ging zo snel dat het niet lukte.”

Met deze zege wist Lewis zijn zegereeks uit te breiden naar zes partijen, en Browne wist zijn reeks op negatieve manier uit te breiden met een derde verlies partij.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Travis Browne: ”Edmond Tarverdyan is nog steeds mijn coach.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMA Fighting Travis ‘Hapa’ ...

UFC 212 Embedded: Vlog Series – Episode 5

Een nieuwe aflevering van UFC 212 Embedded met onder andere José Aldo, Max Holloway, ...

Nate Diaz

Tyron Woodley vs Nate Diaz op UFC 219?

Krijgt Nate Diaz bij zijn terugkeer naar de UFC gelijk een titelshot? Het gerucht ...