Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Max Holloway heeft zich voor het eerst sinds bekend is geworden dat hij tegen Jose Aldo gaat vechten laten horen. De interim vedergewicht kampioen zal op UFC 212 op vijandelijke bodem proberen de vedergewicht titel van Jose Aldo proberen af te pakken. Rio de Janeiro zal de plek des onheils worden. Niet voor ‘Blessed‘, maar voor de huidige vedergewicht kampioen. Althans volgens Holloway zelf.

Het is Holloway niet ontgaan dat Jose Aldo nog steeds met zware revanche gevoelens omtrent Conor McGregor zit.

Tegenover Submission Radio verklaarde hij het volgende:

Het is echt gek. Ik dacht dat we allemaal mannen waren, maar ze zitten allemaal achter Conor McGregor aan. Het is wat het is. Als het in de sterren staat, staat het in de sterren. Ik ga achter helemaal niemand aan. Ik maak mijn eigen money fight wel. Ik was eigenlijk geïrriteerd dat ik nog langer moest wachten, daarom heb ik die filmrol aangenomen. Maar uiteindelijk is het verbijsterend. Als Aldo zo graag dat wilde doen (achter McGregor aangaan), dan had ie dat gewoon moeten doen. Ik ga mezelf klaarmaken om op 145 pond te vechten. Als er mogelijkheden zichzelf presenteren, dan pak ik ze aan. Ik ga echt niet bedelen zoals de helft van al die gasten nu doen.”

Holloway had overigens wel begrip voor het feit dat Aldo achter de Ier aan probeerde te gaan. De Braziliaan was zelfs bereid om een gewichtklasse hoger te vechten, op 155 pond. Aldo verzocht de UFC om tegen Khabib Nurmagomedov en Tony Ferguson te vechten, alleen kreeg hij nul op het rekest. ‘Blessed‘ zei verder:

Ik denk dat als je een kampioen bent, je je titel moet verdedigen. Maar uiteindelijk, als je een aanbieding krijgt om tegen iemand te vechten voor een hoop geld, dan is het vrij makkelijk om dat gevecht aan te nemen. Het is zakelijk, en het is uiteindelijk een business die niet van lange duur is. Vechten is niet van lange duur. We kunnen dit niet voor eeuwig doen, en je probeert je voor het leven na vechten goed voor te bereiden. Je wil natuurlijk als een gelukkig man met pensioen gaan. Dus je kan het mensen eigenlijk niet kwalijk nemen dat ze andere doelstellingen hebben.”

Holloway zal op vijandelijk terrein, in de achtertuin van Jose Aldo, zijn grootste prestatie ooit moeten proberen neer te zetten. Hij is zeer zeker niet geïntimideerd, sterker nog, hij kijkt met grote ogen uit naar UFC 212.

“Dit is wat koningen doen. Koningen gaan naar de dorpen van andere koningen, en nemen die over. Dat is wat ze doen, en dat is wat ik van plan ben op 3 juni. Ik ga erheen en ga iedereen laten zien dat ik een koning ben. En er is geen betere plek om dat te doen dan in zijn eigen achtertuin, in zijn eigen ‘dorp’.”

Het originele artikel verscheen op MMA Fighting.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Stefan Struve moet zich noodgedwongen terugtrekken uit gevecht met Junior Dos Santos.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Stefan ‘Skyscrapper’ Struve zal helaas ...

UFC 212 Embedded: Vlog Series – Episode 5

Een nieuwe aflevering van UFC 212 Embedded met onder andere José Aldo, Max Holloway, ...

Stipe Miocic: ”UFC 203 contract was een klap in mijn gezicht.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Stipe Miocic verdedigde zijn UFC ...