Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Anderson Silva won een controversieel gevecht van Derek Brunson op UFC 208. Hierdoor wist de Braziliaan zijn slechte reeks van 5 partijen zonder overwinning te doorbreken. ‘The Spider’ liet weten nog niet aan een pensioen te denken. UFC-middengewicht kampioen Michael ‘The Count’ Bisping geeft aan dat hij zijn eigen legacy aan het neerhalen is.

Silva wordt door vele terecht gezien als de beste aller tijden, maar de Braziliaan is ver van zijn oude vorm af. Een ernstige beenbreuk in zijn tweede gevecht met Chris Weidman [2013], en wellicht zijn leeftijd hebben ervoor gezorgd dat Silva niet meer Silva is. Ondanks dat wil ‘The Spider’ niet aan stoppen denken, en laat hij zich leiden door zijn liefde voor de sport. Michael Bisping laat tijdens de SiriusXM radio show weten dat Silva niet meer de ‘trigger’ kan overhalen.

”Anderson was hem [Brunson] alleen aan het stalken zonder echt iets te doen. Hij had min of meer geen respect voor iedereen en ook niet voor zijn tegenstander. Op het moment dat hij Derek Brunson in de Thai clinch had, deed hij niks. Gooide geen ellenboog, en gooide zeker geen knie. Hij liet Brunson 10 à 15 stoot combinaties tegen hem maken zonder dat hij iets deed. Het was gewoon bizar en ik keek er na en dacht, Anderson wordt zo knock out geslagen omdat hij die stomme Thai clinch vasthoudt.

Die ene keer, paar keer dat Anderson wel iets sloeg, draaide Brunson om en rende ie letterlijk weg. Je zag dat hij een beetje geïntimideerd en verwilderd was en wist niet wat hij moest doen. Je zag dat Anderson de betere vechter was maar hij kon de trigger niet overhalen. Hij wist de trigger helemaal niet over te halen. Mensen in het publiek waren aan het fluiten, mensen waren boos en geïrriteerd. Ze betaalde om de fantastische Anderson Silva te zien en hij wist dat niet te brengen.”

Dat Silva niet de trigger overhaalt is niet iets wat de Braziliaan voor het eerst hoort. ‘The Spider’ kreeg vaak te horen dat hij nogal nonchalant vocht, en Dana White dreigde zelfs dat hij Silva liet gaan als hij bleef dansen in de octagon. Bisping geeft aan dat de magische Anderson er niet meer is, en dat hij zo zijn eigen legacy op het spel zet als hij doorgaat.

”Ik probeer niet iemand na te trappen als hij al neerligt, echt niet. Ik heb de pay-per-view gekocht om Anderson te zien. Ongeacht wat er tussen ons is gebeurd, ben ik een fan van Anderson en hij brengt nog altijd dat enthousiasme. Zelfs nu dacht je tot aan de bel in de 15e minuut, wacht eens gaat hij nu iets geweldigs doen? Maar dat deed hij niet, wat hij wel deed was, Brunson de mogelijkheid geven om meer te doen dan hem. Dus ging het naar een decision waarin iedereen dacht dat Brunson won. Oke, het ging uiteindelijk naar Silva wat een shock was, en misschien kun je beargumenteren dat Anderson ronde 1 en 2 won, maar het was een bizarre prestatie en zijn legacy is langzaam aan het veranderen in die van iemand… nou hij is zijn eigen legacy aan het neerhalen, laten we het zo zeggen.”

Silva sprak zich uit over zijn toekomst en liet weten dat hij de sport te mooi vond om achter zich te laten. ‘The Spider’ hoopt nog drie jaar actief te zijn als MMA-atleet. Daarna wil hij zich focussen op Hollywood. De Braziliaan liet eerder weten dat Netflix zijn eigen geschreven serie al gekocht had.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Yair Rodriguez wil voor de titel vechten.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Yair ‘El Pantera’ Rodriguez versloeg ...

EPIC Hangout #050: UFC 198: Werdum vs. Miocic

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vanavond om 22:00 is het ...

Tyron Woodley: ”Ik ben veruit de slechtst behandelde kampioen in de geschiedenis van de UFC.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Tyron ‘The Chosen One’ Woodley ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Stipe Miocic verdedigt op UFC 220 zijn titel tegen Francis Ngannou en kersverse onbetwiste ...