Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

UFC-middengewicht kampioen Michael ‘The Count’ Bisping geeft aan dat hij waarschijnlijk zal vechten tegen Yoel ‘Soldier of God’ Romero, maar laat ook weten dat er nog niks getekend is. Daarbij voegt hij nog toe dat een partij met Georges ‘Rush’ St-Pierre ook nog tot de mogelijkheden zit.

In gesprek met Ariel Helwani op de The MMA Hour liet Bisping weten dat de voormalige weltergewicht kampioen GSP alles heeft bijgelegd met de UFC, en dat een terugkeer nu bijna op papier gezet kan worden.

”Ik heb nog geen contract getekend. Waarschijnlijk wordt het Yoel Romero. Daar ga ik nu vanuit.

Verder heb ik geen gesprek gehad met de UFC, maar ik hoorde van Georges trainer [Jorge Blanco] dat ze zo goed als zeker een deal hebben met de UFC. De deal is bijna rond, en hij wil tegen mij vechten. Ze richten zich op mij dus dat zit ook nog binnen de mogelijkheden. Zoals het er nu naar uitziet, wordt Yoel waarschijnlijk mijn volgende tegenstander, maar je hebt nog altijd een wild card.”

De middengewicht divisie heeft genoeg uitdagers voor de titel dus een gesprek van een mogelijke superfight met GSP zou Bisping op veel kritiek te komen staan.

”Ik heb geen probleem om het tegen Romero op te nemen, maar als de UFC naar mij komt met GSP dan ga ik daar natuurlijk eerst voor. Simpelweg omdat dat veel meer geld oplevert. Daarna komt Yoel dan.

GSP geeft aan dat hij tegen mij wil vechten. GSP is zonder twijfel de grootste gevecht tussen hun allemaal. Tegen wie ik ook vecht, er zal iemand niet blij zijn. Ik kan ze niet allemaal op één avond tegenmoet komen. Het moet één voor één en mensen zullen waarschijnlijk onzin uitkramen.”

Dana White liet onlangs ook weten dat hij gesprekken heeft gehad met GSP, en dat ze alles hebben uitgepraat.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) Michael Johnson verontschuldigt zich voor zijn gedrag na KO over Porier

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Afgelopen weekend sloten Michael Johnson ...

UFC 208 Free Fight: Holly Holm vs. Marion Reneau

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Holly ‘The Preachers Daughter’ Holm ...

Georges St-Pierre ontevreden over UFC-contract

Georges St-Pierre geeft aan dat hij niet tevreden is met zijn contract, en dat ...

(Video) Deel 1 van: The Evolution of Punk!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In december 2014 kondigde voormalig ...