Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Scrap Digest

Dana White maakte een paar dagen geleden bekend dat hij de Diaz broers al een aantal gevechten heeft aangeboden. Voor Nick Diaz had de UFC president Demian Maia en Robbie Lawler in gedachten, maar Nick was niet geïnteresseerd en heeft inmiddels beide gevechten afgewezen. Tyron Woodley claimt dat Nick Diaz voor UFC 209 ook een gevecht met hem heeft afgewezen. In dit artikel wijden we uitgebreid aandacht aan Nick Diaz, en de recente afwijzingen.

Ook Nate Diaz heeft inmiddels een gevecht aangeboden gekregen. Maar die blijkt ook heel lastig om weer de kooi in te krijgen. Zijn uitspraken van de afgelopen maanden maken die klus misschien nog wel lastiger. Zo zei Diaz alleen voor het derde gevecht met Conor McGregor weer de kooi in te klimmen. Daarna liet de ruige vechter uit Stockton zijn houding wat veren. Alhoewel.

Diaz kwam daarna met de opmerkelijke uitspraak: “Ik vecht alleen op lichtgewicht voor een heel groot gevecht, en voor minder dan 20 miljoen dollar neem ik de telefoon niet eens op.” 

En over een trilogy fight met Conor McGregor zei hij ook nog: “Ik heb hem al een keer verslagen, en ze betalen met niet genoeg om nog een keer tegen hem te vechten.”

Er diende zich onlangs een nieuwe uitdager aan. Jorge Masvidal daagde Nate Diaz uit, na zijn sterke overwinning op Cowboy Cerrone. Nate Diaz heeft echter niet gereageerd op de call-out van ‘Gamebred’. Echter heeft Dana White nu officieel een gevecht voor hem in gedachten, en volgens de geruchten is de beoogde tegenstander Eddie Alvarez. Het gevecht zou op UFC 211 moeten plaatsvinden. Tussen de heren Diaz en Alvarez is er al wat bad blood, en het zou een peulenschil voor beide heren moeten zijn om het gevecht aan het publiek te verkopen. Echter is er een groot struikelblok. Nate Diaz vindt het gevecht klaarblijkelijk niet aantrekkelijk genoeg, getuige zijn twitter reactie op dit gevecht:

Eddie Alvarez heeft inmiddels de training hervat en laat zijn fans weten dat het niet lang meer duurt voordat hij weer in de kooi te bewonderen is. Of dat tegen Nate Diaz wordt is de grote vraag.

Een foto die is geplaatst door Eddie Alvarez (@ealvarezfight) op 27 Jan 2017 om 6:50 PST
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like