Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: MMA Mania

UFC 211 heeft er weer een groot gevecht bij. Nadat we een paar dagen geleden al meldden dat zwaargewicht kampioen Stipe Miocic zijn titel gaat verdedigen tegen Junior Dos Santos, kunnen we ons nu ook verheugen op nog een zwaargewicht pot.

Fabricio Werdum gaat het opnemen tegen Ben Rothwell op het co-main event van UFC 211. Het evenement, dat in de Texaanse stad Dallas gehouden gaat worden, heeft zo letterlijk twee enorme gevechten als hoofdattractie op het menu staan. Werdum had gehoopt op een rematch met Stipe Miocic. De Braziliaan verloor de zwaargewicht titel op UFC 198 aan de Amerikaan, toen hij op Braziliaanse bodem in de eerste ronde knockout werd geslagen. Hij zal genoegen moeten nemen met een vechtpartij tegen Rothwell, die hij eigenlijk al op UFC 203 zou ontmoeten. Rothwell moest toen verstek laten gaan met een knieblessure. De zwaargewicht werd toen vervangen door Travis Browne.

Werdum zou op UFC 207 eigenlijk aan een andere rematch deelnemen, tegen voormalig kampioen Cain Velasquez. De Mexicaan werd echter van de kaart gehaald, nadat zijn slepende, zware rugblessure aan het licht kwam. Het is voor Rothwell al een tijdje geleden dat hij actief in de octagon was. Het laatste gevecht van Rothwell dateert alweer van april 2016, toen hij verloor van Junior Dos Santos. Daarvoor had hij vier overwinningen op een rij aanééngeregen, met o.a een winstpartij op Alistair Overeem.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Vuur alarm bij het fighters hotel van UFC londen!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Vannacht is er een brand uitgebroken ...

UFC 202 Free Fight: Glover Teixeira vs Ovince Saint Preux

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vandaag nog een free fight ...

UFN 89 MacDonald vs. Thompson Recap : Vermakelijke gevechten in de Canadese hoofdstad.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Afgelopen nacht was ...