Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: MMA Fighting

Pech heeft Ian McCall opnieuw gevonden. ‘Uncle Creepy‘, die na een afwezigheid van 2 jaar eindelijk weer de octagon zou betreden, is in de aanloop naar UFC 208 dusdanig ziek geworden dat de UFC hem van de card heeft gehaald. Journalist Rick Lee bracht het nieuws als eerste, en werd al snel door Brett Okamoto overgenomen. Het is nog niet lang geleden dat Epic MMA ook al ook al over Ian McCall schreef, en wij hoopten allemaal dat zowel McCall als tegenstander Jarred Brooks heel zouden blijven.

— Rick Lee (@RickJLee) 11 februari 2017

Dat is dus niet gebeurd. McCall was al wel succesvol op gewicht gekomen, maar het kon dus best zijn dat de vechter ziek is geworden als gevolg van de weightcut. McCall heeft al een hele hoop gevechten aan zich voorbij moeten laten gaan, doordat óf hij óf zijn tegenstanders vlak voor het gevecht uitvielen. Dit keer is de gezondheid van hemzelf aan de orde. Het is al de negende(!) keer dat een gevecht waarin McCall deel van zou uitmaken niet doorgaat. Is ‘Uncle Creepy‘ de vechter met de meeste pech in de UFC?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 206: Inside the Octagon – Holloway vs Pettis

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In deze aflevering van Inside ...

Rematch Anthony Johnson vs Daniel Cormier aangekondigd voor UFC206

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Toronto krijgt een geweldig affiche ...

Länsberg: Als Cyborg geen 140 haalt dan is het voor mij gedaan.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Deze week lieten wij jou ...

(Video) UFC Portland Free Fight: John Dodson vs Manvel Gamburyan

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. John Dodson zal het aanstaande ...