Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: MMA Fighting

Pech heeft Ian McCall opnieuw gevonden. ‘Uncle Creepy‘, die na een afwezigheid van 2 jaar eindelijk weer de octagon zou betreden, is in de aanloop naar UFC 208 dusdanig ziek geworden dat de UFC hem van de card heeft gehaald. Journalist Rick Lee bracht het nieuws als eerste, en werd al snel door Brett Okamoto overgenomen. Het is nog niet lang geleden dat Epic MMA ook al ook al over Ian McCall schreef, en wij hoopten allemaal dat zowel McCall als tegenstander Jarred Brooks heel zouden blijven.

Just got word that Ian McCall will not be fighting tonight due to illness. #UFC208 https://t.co/HIufdpkVld

— Rick Lee (@RickJLee) 11 februari 2017

Dat is dus niet gebeurd. McCall was al wel succesvol op gewicht gekomen, maar het kon dus best zijn dat de vechter ziek is geworden als gevolg van de weightcut. McCall heeft al een hele hoop gevechten aan zich voorbij moeten laten gaan, doordat óf hij óf zijn tegenstanders vlak voor het gevecht uitvielen. Dit keer is de gezondheid van hemzelf aan de orde. Het is al de negende(!) keer dat een gevecht waarin McCall deel van zou uitmaken niet doorgaat. Is ‘Uncle Creepy‘ de vechter met de meeste pech in de UFC?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Gegard Mousasi

Gegard Mousasi: “Als Weidman een fout maakt, laat ik hem ervoor boeten.”

Gegard Mousasi lijkt er helemaal klaar voor. Over een kleine week gaat hij de ...

(Video) UFC on the Fly: Alexander Gustafsson

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In deze aflevering van UFC ...

Marlon Moraes

WSOF Bantamgewicht kampioen Marlon Moraes tekent bij de UFC

World Series of Fighting bantamgewicht kampioen Marlon Moraes waagt de overstap van WSOF naar ...