• Zoek een vechtsportschool
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Foto: MMA Mania

Voormalig UFC-middengewicht kampioen Luke Rockhold stond eigenlijk gepland om tegen Ronaldo ‘Jacaré’ Souza te vechten in november. Door een blessure aan Rockhold’s zijde ging dit gevecht niet door. Souza laat weten dat Rockhold gewoon niet met hem wil vechten.

De twee middengewicht atleten zouden de octagon instappen in Melbourne, Australië. Rockhold moest zich echter terugtrekken wegens een ACL-blessure. Eén maand nadat hij zijn blessure bekendgemaakt had stond de Amerikaan alweer in de gym. Ook daagde hij Jon ’Bones’ Jones uit voor een grappling partij voor 29 januari. ‘Jacaré’ geeft aan dat Rockhold helemaal niet geblesseerd is, maar dat hij niet tegen hem wil vechten.

”Op het moment dat ik hoorde dat hij geblesseerd was, geloofde ik het. Maar nadat ik hem heb zien trainen, en hij traint meer dan ik. Vervolgens daagt hij Jon Jones uit voor een grappling partij. Als je dat allemaal samen bekijkt, ziet het eruit dat hij niet geblesseerd is, maar dat hij niet tegen mij wil vechten.”

De Braziliaan staat al een tijdje in de top vijf van de divisie maar heeft nog geen titelgevecht gehad.

”Ik weet zeker dat het gaat gebeuren. Ik ben een goede vechter en persoon dus ik moet gewoon blijven vechten. Ik ben blij om hier te zien en om te vechten in de UFC, dus het is slechts een kwestie van tijd. Ik weet dat het gaat gebeuren.”

Souza zal de octagon instappen met Tim ‘The Barbarian’ Boetsch op UFC 208 in Brooklyn, New York.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Vlog) UFC 203 Embedded — Aflevering 4

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 203 Embedded is een ...

Aldo wil lightweight gevecht met ‘p*ssy’ McGregor na FW titelverdediging

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Jose ‘Junior’ Aldo mag zich ...

Wordt dit de volgende partij van Struve?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Stefan Struve is weer helemaal terug ...

(Video) Mystic Mac: ''Alvarez gaat knock out in de eerste ronde.''

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Afgelopen nacht stond de persconferentie ...