Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Foto: YouTube

Ronaldo ‘Jacare’ Souza versloeg Tim ‘The Barbarian’ Boetsch op UFC 208 in Brooklyn, New York. De Braziliaan staat al een tijdje in de top van de divisie, maar hij is niet bereidt om te wachten op een titelgevecht. Souza zou graag zijn verlies tegen Yoel ‘Soldier of God’ Romero revancheren.

Souza staat als #3 geplaats in de UFC-middengewicht rankings en nam een risico door Boetsch te treffen in New York. ‘The Barbarian’ staat namelijk veel lager op de lijst dan de Braziliaan, en is terug te vinden op plek #13. Het grote verschil op de ranglijst was ook terug te zien in de partij. ‘Jacare’ wist Boetsch al in de eerste ronde te verslaan via een submission. Ondanks zijn goede positie op de ranglijst geeft Souza aan niet te willen stilzitten om te wachten op een kans.

”Ik wil tegen de kampioen vechten, maar als dat lang gaat duren dan prefereer ik om nog een gevecht aan te nemen. Ik wil niet wachten, ik ben niet gemaakt om te wachten. Dus dan accepteer ik nog een gevecht als het te lang duurt voor een titelgevecht.”

De Braziliaan verloor van de huidige nummer #1 Yoel Romero en ziet graag een rematch gebeuren tussen de twee middengewicht atleten.

”Ja, dat is natuurlijk een optie. Dat is een gevecht die ik wel wil. Ik heb nog nooit een rematch verloren en dat zal niet anders zijn met Romero. Ik zal bewijzen dat ik niet van hem verloor, maar van de jury.”

Souza was de enige vechter die zijn partij wist te eindigen zonder uitspraak van de jury. Hiervoor kreeg ‘Jacare’ een 50K Performance of the Night bonus.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Weekly Fight Announcements: UFC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...

Dana White: Lookin For A Fight – Seizoen 2. aflevering 2

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.In Dana White: Lookin For A ...

UFC Winnipeg Free Fight: Josh Koscheck vs. Robbie Lawler

In deze editie van UFC Free Fight zien we de confrontatie tussen Josh Koscheck vs. ...